Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sony Bravia a PS3

Veslik

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jak detekovat? Přes co připojuješ? HDMI, SCART.. ? Jestli hdmi, tak jeden konec připojíš do ps3, druhý konec do televize a přepneš na AV.. jednoduché, to samé v možnosti scartu.. Trochu rozepiš svůj problém.

Jinak obraz nastavíš v XMB Menu PS3 > Settings > Display Settings :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

OK, trochu to rozepisu. Zapoměl jsem napsat že se připojuji přes HDMI. V menu telky je možnost detekovat seznam zařízení přes HDMI. Ale mě to nic nenajde. Je to proto abych si nastavil že když zapnu PS3 tak se automaticky zapne i telka. Nebo zase vypne.

Odkaz ke komentáři

• 0

Nevím co tam nastavovat, nevidím ani v PS3 ani v TV žádný menu kde by se tohle nastavovalo. Spíš bych to viděl jako reklamní trik stejně jako DVB-C tuner který sice funguje, ale dekryptovací modul do CI slotu nefunguje, takže je to stejně k ničemu a nemá to využití. Docela mě s tím sony se*e :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Já mám přesně to samý co ty a taky mi to nenajde,podle návodu k tv se to jmenuje HDMI CEC a píšou že to musí podporovat obě zařízení,tak mě napadlo že to ps3 třeba nepodporuje.Nikde jsem to nenašel,jednu dobu jsem hledal na netu nějaký informace a nic jsem nenašel.Kdyby se ti to povedlo zprovoznit nebo ti odpověděli ze Sony dej prosím vědět,taky by mě to zajímalo jak to s tím je.Dík

Odkaz ke komentáři

• 0

It does not need a dual signal remote, that's not how Sync works. If Sony programmed the PS3 to have Sync then when you hit the PS button on your PS3 controller, the PS3 would turn on, it would then send a signal to the Receiver via the HDMI cable (this is what Sync uses) to turn on and also what input to select. Then the receiver would send a signal to the TV via HDMI to also turn on and select the correct input. All three components would have to be Sony brands that are Sync compatible.

You do not need to have a duel remote to turn on all three at the same time. Sync would also work if you hit the Blu-ray button on your receiver's remote. The receiver would turn on and then send a sync signal to the PS3, again via the HDMI cable (not bluetooth) to turn on. The receiver would also send a signal to the TV to turn not, not via IR, but via HDMI!!

My TV and receiver are already Sync compatible, I just need the PS3 to have it, then the entire system would work as one.

Na jednom foru se tímto problémem zabývají od roku 2007 a stále bezvýsledně, čeká se na FW jenž by přidal opravdu funkční HDMI-CEC

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu