pinkpiggy Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 mozna to nekdo znate..ale tohle me rozsekalo :D:D nasel jsem to na webu kdyz jsem hledal jak se uplatnuje zaruka u xbox,jeslti musim mit paragon atp..nebo jestli staci jen seriove cislo.. ---------------------------------------- Kurvítko – autor neznámý Určitě jste si všimli že pokud nějaké zařízení rozeberete a zase složíte, zbude na stole jedna součástka, která nikde neschází a přitom vše normálně funguje. Po čase jsem přišel na příčinu. Ta věc, co zbyla, se nazývá kurvítko a slouží k tomu, aby se zařízení rozbilo přesně týden po skončení záruky. Takže pár dní před koncem záruční doby stačí mašinku rozebrat a znovu složit, kurvítko zahodit a je na dlouhou dobu klid. Musím říci, že to platí zvláště u zahraničních výrobků asijské a severoamerické produkce. Faktem ovšem je, že i naše výrobky jsou dnes zhusta osazovány někdy až několika kurvítky v jednom zařízení! Patrně jde o nejdůležitější součást kdejakého výrobku, neb kurvítko je skutečně všude! Pokud máte dojem, že ve VAŠEM zařízení není, tak jste ho dosud zřejmě nenašli nebo ještě nedoběhla záruční lhůta! Ovšem pozor i na servisy! Řada z nich spolupracuje na osazování kurvítek s výrobcem, takže po záruce staré kurvítko nahrazuje novým, které se projevuje hned po skončení záruky na opravu! Jedinou cestou je pak opravit si věc sám, či využít služeb opraváře, který kurvítka nepoužívá. Problém je v tom, že ti obyčejně rychle zkrachují. Nákup nového výrobku nemá cenu, neboť ten je stejně “kvalitní” jako ten starý, a liší se pouze tím, že kurvítka, která už znáte, byla nahrazena těmi, co ještě neznáte! Toto se ovšem zhusta objevuje i u počítačů a počítačových programů. Největší počet kurvítek pak obsahují produkty Microsoftu, jejichž počet obyčejně narůstá s cenou produktu. Ten se pak opravuje tím způsobem, že tři stará odhalená kurvítka jsou nahrazena pěti novými, což VY zaplatíte jako “upgrade”… ---------------------------------------- odkaz na stranku,kde bylo i neco ohledne xboxu.. http://lukas.faltynek.com/2007/07/14/microsoft-pokurvil-kurvitko-a-ted-ma-problemy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Zajímavej článek :-) Mimochodem by mě zajímalo kolik je kurvítek v xku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 XD XD XD XD :D tak to mě dostalo XD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Zajímavej článek....dobrý ranní počteníčko :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Normálně jsem z tvého článku dostal strach :D, jelikož se mi to nejednou potvrdilo :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 xD dobrý ... jdu hledat kurvítka tak se mějte xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 mužu podvrdit ten den co mi na XBOXu-360 naskočil RROD mi den předtím skončila zaruka :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 xD mě naštěsti zatim všechna kurvítka fungovala ještě když jsem měl zaruku u all věcí takže zatim na kurvítka nevěřim xD Ale jinak good článek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 lol, na tom neco bude ... Na myši (od firmy Microsoft) se hybe kolecko , je jakoby uvolnene xD a zbyva par mesicu do konce zaruky .... takze si hledam novou mysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mat Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 clkem lol:-D,ale zatím na to nevěřím, s kurvítkama zkušenosti nemam a su rád:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Haha tak jsme se zasmaly :D Ale na plkani jsou tady ostatni diskuze , tohle je max na post hunting .... Takze lock.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts