kucis Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 konečně jsem se dostal xbox live, tak přemýšlím zda se oplatí dělat update, dyž nemám harddisk, takže nemůžu instalovat hry, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Je to asi nutnost jak jsem se dočetl aby jsi spustil nový hry ... nevím co je na tom pravdy (kdyžtak mě i ukamenujte :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 No predne na live se ani nedostanes bez nejnovejsiho updatu... Takze urcite updatuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Je to asi nutnost jak jsem se dočetl aby jsi spustil nový hry ... nevím co je na tom pravdy (kdyžtak mě i ukamenujte :)) az od novyho roku ma bejt nutnost... (nebo proste kolem roku 2009) a mel by se dodavat na dvd s tou urcitou hrou... (taky newim co je na tom pravdy :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Tak jo, udělal jsem update, ještě si zvykám na menu, ale to půjde :) tedka by me jeste zajímala jedna věc, já si dosud myslel ze silver konto má každé xko a s tímto kontem můžu chodit na live a stahovat např dema, nebo např songy do Guitar Hero 3 a gold konto je i na hraní her po live. Gold nemám a zkoušel jsem jít do live a chce to po mě furt nejaký ten účet, nevím, co tam mám napsat. Zvláštní, že update udělalo, dík za vysvětlení 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 31, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Se silver kontem jak uz pises muzes delat vse jako s gold uctem , akorat nova dema se silverem muzes stahnout myslim az po tydnu a nemuzes hrat online hry... Takze nevim proc se divis ze si updatoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Je možné ,že po novém updatu se mi pálený hry blbě načítají a některé hází ,že je nečitelný disk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucis Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Je možné ,že po novém updatu se mi pálený hry blbě načítají a některé hází ,že je nečitelný disk ? Může to být shoda okolností, mě vše jede jak má, při update nemáš co zkazit 8) PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kucis
konečně jsem se dostal xbox live, tak přemýšlím zda se oplatí dělat update, dyž nemám harddisk, takže nemůžu instalovat hry, díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.