Capricorne Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Nevite o nejakem ftp kde by se dali stahovat hry na psp ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubiis Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Nauc se stahovat z torrentu a budes mit her plnou *censored* :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Nauc se stahovat z torrentu a budes mit her plnou *censored* :lol: Asi tak.... Ja ted pokazdy, kdyz zapnu PC tak pokracuju ve stahovani asi 23 her, co sem si stah Torrenty :) :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 s3t3 Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 nj se mate kluci jenze me se torrenty stahujou rychlosti cca 10-20 KBps ... takze nic moc ... poradte jak na ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 nj se mate kluci jenze me se torrenty stahujou rychlosti cca 10-20 KBps ... takze nic moc ... poradte jak na ne? To je holt problém torrentů-.... když chceš mít nakou hru dřív, tak zruš všechno ostátní, a nech si tam jenom ten jeden :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masta Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 www.pspiso.com zkus tady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukeUp Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 mě to teď taky jede 20-30 páč mám vyčerpanej měsíční limit, tak je nej to nechat přes noc a ráno to máš stažený :D Torrenty Rulezz :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 z http://www.blackcats-games.net/ me to nekdy jede i 250 kbs ale normalni torrenty nalezený v neaky vyhledavaci jako torentspy tak mi taky jednom max 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimer Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 mě to teď taky jede 20-30 páč mám vyčerpanej měsíční limit, tak je nej to nechat přes noc a ráno to máš stažený :D Torrenty Rulezz :D torrenty jsou moc pomale...Rapid Rulezzzz :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukeUp Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 mě to teď taky jede 20-30 páč mám vyčerpanej měsíční limit, tak je nej to nechat přes noc a ráno to máš stažený :D Torrenty Rulezz :D torrenty jsou moc pomale...Rapid Rulezzzz :D Kdybych měl premium tak s tebou budu souhlasit :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Capricorne
Nevite o nejakem ftp kde by se dali stahovat hry na psp ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts