xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 první stránka o chili con carnage velkou davkou (chybí čárka nad a) zjistime jak vlastně chutná (bez čárky) to je první stránka a jen pár vět....si myslíš, že si z tebe dělám prdel...vidím, že kritiku nesneseš chtěl jsem poradit, takže ti tu raději nechám lézt vlezdoprdelky a nebudu říkat, co se dá vylepšit, když o to nestojíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 já o to stojim nikde jsem neřekl že ne, bohužel korekturu chilli con carnage nikdo nedělal, já jenom chtěl vědět kde ty chyby jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 jak nedělal? tak proč je časák venku.....trochu divný jo a chilli con carnage dělal kdo...to ani není recenze ...odkdy je rozdělena na tři body, které jsou přesně popsány.....ten, kdo dělal chilli con carnage by se měl vrhnout na něco jiného než recenze her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 taky dělá přednostně grafiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svasik Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Supr nápad, kde seženu ty starý časopisy? ... přeju vám ať vám to vydrží:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Vydání psp gameru najdeš hned v topiku pokec úplně nahoře, ale je to od jiných tvůrců s námi to nemá nic společného. Jinak u nás je to první číslo a další budou navazovat v dohledné době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 kdo teda dělal to chilli con carnage :D pochlubte se :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 nech ho :D Pooky ho dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Dante ty se nikdy nezměníš, svým provokativním stylem si získáváš řady zastánců i odpůrců:roll:, jinak jsme veřejný časopis, tak máš právo vědět, kdo to dělal, pokud to není uvedeno v časopisu u recenze, tak ti to může sdělit šéfredaktor nebo redaktor, bohužel já ne, protože bych neměl vynášet informace, které by měli být v režiji redaktorů. EDIT: už to víš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Jak už sem tady psal bylo to velice pěkné, ale měl sem velice ychle přečtené. Je to PSP časopis v JPG, ale i tak se mi to líbí. Možná jestli by nestli by nebyl nějaký program jak mate tu stránku jak je tam Recenze atd. bylo by lepší skusit úřes nějaký program aby ANALOG sloužil jako kurzor. Nic takového neznám, ale vím jistě, že by to byla velice dobrá věc. S tím byste 100% zabodovali. Jinak se vám to povedlo !!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 V dohledmé době chystáme sprovoznit online databázi všech vydaných čísel, takže si je budeš moci prohlídnout v psp prohlížeči, pokud máš přístup na net, jinak není problém časem dodat i offline verzi pro psp prohlížeč, ale zatím preferujeme jpg formu, protože je snáze přístupná všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 ano jsem pořád stejný hajzlík :) ale nejednomu to pomohlo a snažím se vám pomoct....tak byste měli být rádi....a musíte uznat, že nemůžete mít každou recenzi úplně jiným stylem nehledě na to, že pooky udělal shrnutí v bodech a ne recenzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 JJ já vím, to nebylo myšleno špatně ta má zpráva, neboj zlepšíme to všechno, ono je to první číslo, tak bylo jasné, že tam bude spousta chyb a že se aspoň dozvíme co zlepšit. Jinak osnova je zhruba udělaná tak, že se napíše recenze, pro a proti a hodnocení. Ale samotná recenze je hlavně na autorovi. Přiznávám, že v bodech to není asi nejlepší a Pooky se do příště polepší:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 co bych ještě vytknul hodnocení...zvolili jste si procenta, ale všichni jste hodnotili na celé desítky % jediná aja 85%, takže změňte hodnocení na 9 z 10 apod....vypadá to líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Nad tím se budeme muset domluvit všichni členové redakce, ale já osobně bych ponechal procenta, ale s tím, že příště se bude hodnotit přesněji a né na desítky. Jinak těch výtek máš dost, to si je budu muset psát a vnukl si mi nápad napsat do redakce téma, co nám lidé nejvíce vytýkají, aby jsme to měli na očích a mysleli na to. Pro nás je nejdůležitější spokojenost našich čtenářů, tak se o to postaráme. Bez nich by žádný časopis být ani nemohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 A ty hry hodnotíte vy? jako redakce? nebylo lepší to napsat na forum a nechat ostatní skusit? Jak se líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 a nechcete udělat sekci Dante radí :D btw jako chápu, že dětem tady to stačí :) ale třeba u recky na stara wars si to přečti a mockrát je v tak krátké recenzi řečeno star wars :) a přitom úplně zbytečně :) spokojenost čtenářů? no psp už mají dnes hlavně děti a ti s tím spokojené budou, takže si gratulujte a vydržte :) Nemesis: to je pěkně hloupej nápad...to tě napadlo samo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 An oto napadlo ně. A podle toho co tady píšeš, já nejsem Dítě je mi sice 14, ale určitě nejsem takový ..... jako ty. Chtělo by to trochu slošnosti, ale ty ani nevíš co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 to, že jsem řekl, že je to hloupej nápad tě urazilo? to snad ne :D to tě lituju, protože je to holá pravda....víš, co je recenze? asi ne :) do recenze vždy přidává autor své hodnocení hry, už jsi někdy viděl, třeba ve skore, že by pod hru dával autor hodnocení čtenářů :D jediné co je tak jsou weby kde je umožněno hodnotit i čtenářům a všechny dostupná hodnocení pak můžeš vidět.....toť vše...dát do recky by asi nebylo to nej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Ano, pokusíme se určitě zlepšit a zapracovat, snad se to bude líbit a bude to lepší než 1. číslo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 To Nemesis: to hodnocení je založené na názoru recenzenta, tak není možné udělat něco takového. Navíc nevím, kolik lidí by ten názor sdílelo a určovalo procenta, tak aby to bylo objektivní, to by byla potřeba spousta hlasů => vyloučeno To Dante: JJ, budeme muset zlepšit práci korektury a nechat to projít přes víc lidí. EDIT: To Nemesis: já jsem psal, že Dante je osoba milovaná a nenáviděná, není moc příjemnej to víme, ale zas je upřímnej a pravda někdy bolí, samozřejmě nikdo neříká, že vždy to co říká musí být 100% pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 ale velmi často to pravda je a to je to, co lidi bolí :) ne nic proti doporučuju, ať si seženete korektora, který má z češtiny 1 a chce to dělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Nového korektora nutně nepotřebujeme. Já vzdělání na to mám. Domluvím se s redaktorem Vojtou a ve finálním výsledku by to mohlo vypadat tak, že Vojta by byl hlavní korektor, ale já bych finální verzi vždy prošel a upozornil na nedostatky a domluvili bychom se jak je odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 to je dobrý nápad :thumbup:, nikdo není vševědoucí :angle: asi to tak uděláme :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Mate prevadu jak Dante nebo vojta69 nebo andrew06 omlouvám se za ten příspěvek, který sem tam napsal. Hmm je upřímný to jo, ale uppřímnost někdy nedělá dobro ---- tím nemyslím já a ty ale jinak. Říkám omlouvám se..........!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.