andre06 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 To Stackal:už si aktivovanej, tak by ti to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Pošli mi heslo PM nebo mi vysvětli jak se přihlasit PLS.... Lidi beru si téma sportovní hry.... Začínám teda PES 2009, Tiger Woods 2009 a Fifa 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 heslo si snad vybereš sám, ne? :D btw:jen si klidně vem co chceš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Přidány PES 2009 ,FIFA 2009 a Pursuit Force:Extreme Justice Další snad budou ale teď mi vzala PSP učitelka a dokud se prej nezlepším s chováním tak ho dostanu za to ale můžu poděkovat rodičům. EDIT:Lidi jak dát fotku do popisu a přepíšu ho mě to nějak už nejde PLS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Hele lidi.Jelikoz mam new psp a zkousim plno her co mam stazenych z netu. Tak bych se chtel zeptat jestli bych mohl jit k vam do tymu jako redaktor. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Když už, tak recenzent, ale napiš mi do PM nějakou recenzi a já ti řeknu, jestli tě berem or NOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Jen tak dál pánové, líbí moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 ok tk ja tu zkusim a z jaky hry ti to mam napsat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Výběr je jen na tobě, vyber si hru jakou chceš, ale pokud uspěješ, tak by se recenze mohla dát už do druhého čísla, tak se vyvaruj těchto recenzí, ty už byly sepsány: fifa, ProEvo, NFS undercover + ty z prvního čísla. Jinak je volba jen na tobě a pošli to vojtovi skrz PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 muzu delat recenze na homebrew aplikace jestli cete?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Pomocná ruka se vždy hodí a hlavně na homebrew, na to skoro nikoho nemáme a navíc, čím víc lidí, tím práce půjde rychleji, ale musíš nejdřív nějakou recenzi sepsat a poslat ji autorovi tohoto topiku, tj. Vojta69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 thx , drzim palce , len tak dalej , a kedy bude dalsie cislo? a date don zas nejaky wallpaper alebo nieco ine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Vše bude, jen teď před zkouškami nemáme čas, takže další číslo bude se spožděním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Ale my jsme neřekli pevné datum kdy bude nové číslo, tudíž jsme se neopozdili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Hele ok tak ja napisu treba godfothra(na tu zkousku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 JJ napiš a pošli to na pm vojtovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 JJ už jsem začal psát :D Dlám to poprví, ale snad se vám to bude líbit xD Recenze odelsána-doufám že líbí :D odepiš PM jestli jo nebo ne .D díík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Ahoj ,mne zajima to o PSP 4000 vzhledově se mi to nelíbí :(a myslím že budou problémy s tou vysouvací konstrukcí ,ale spíš mně zajíma jestli ty hry co budou na PSP 4000 pujdou i na PSP 1000/2000/3000 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 1) S časákem to nemá nic společnýho 2) Sou to jen spekulace...nic officiálního Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 vojta: Uz jsem se regnul cekam az to schvali admin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Jo, už jsem mu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 ok dik a dik za prijeti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CountDown Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Je to hezky, ale to pozadi celkem busi do oci :) Kdyz se na to clovek kouka dele zachvili ty pismenka nejsou videt :roll: jinak vazne GW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 To Alias/Blaze, jsi schválen, máš přístup na web Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 dík moc lidi. EDIT: Mám udělat teda nějakou recenzi rovnou do časopisu nebo stačí upravit tu co jsem udělal a nebo zatím nic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.