Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

firmw.WII


LOONN

Otázka

ahoj,prosím jak zjistím verzi firmw.na wii, nějak se tam nemůžu proklikat,a jesti má verze firm. vliv na nainstalování homebrew chanelu.udělal jsem to všechno podle návodu ale po nainstalování prog. wii brew sd na kartu mi ve wii není na kartě nic vidět.díky za každou radu.škoda že to tady nefčí jako na psp -to mi do začátku dost pomohlo.no třeba to rozjedem,jen aby tady byli machři co to maj v malíku a mohli by radit.čus hezkej novej rok:idea:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ono abyste si nemysleli ze je to jednoduchy problem tak se podivejte na jiny stranky. Hodne lidi ma s tim problem a nevidel jsem nikde reseni. Vubec se nejedna o firmware. To si myslim ja. Totiz stalo se mi to i na 3.3, proste cios installer udela chybu, resp nenainstaluje takovy cios jaky by tam mel byt a potom tam nedas zadnej wad, a ani nespustis zadnou hru pres backup. Takze zadne detinske odpovedi a fakt kdyz najdete nekdo solidni reseni proc vyhazuje cios chybu -1, resp not cios, tak to napiste. Mam 2 wii obe jsou stejne stary obe maji 3.3 a na jedny bez problemu a na druhy nedam ani tuk.

MvH Jiri

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu