caesar Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 protoze nikdo na muj post v topicu "Podejte ruku blbovi" nereagoval tak zakladam vlastni a doufam ze mi nekdo pomuze pac tam se clovek nedovola.. Na moji GAMECARD carte je takovy divny zamecek s napisem "Privacy Settings Enabled" ..nevi nekdo co to znamena??tady je obrazek.. ENJOY:love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Je to ochrana osobního nastavení, kterou si si nejspíš natukal nekde v settingu ;).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 caesar Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 aaha a jak se toho zbavim nws?clkm me to tam zavazi:Dje to takove znepokojujici:( ENJOY:love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Tak to fakt netušim bo jsem stím nikdy nějak neblbnul :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedAlert Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Jdi na www.xbox.com. Přihlaš se tam, pak dej manage profile, tam je slozka gamer profile a tam dej privacy setting a tam zaskrtni v položce played games everyone a dej save. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Vim, ze toto tema je o necem jinem, ale nechci zbytecne zakladat nic noveho, tak se zeptam tady.. Musim byt online aby se mi aktualizoval stav v gamecard? Diiiiiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ^ToMmY^ Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Ano musíš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Duben 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2009 Jde o to jak to myslíš? Pro to, aby se ti načetlo gamerscore stačí aby ses přihlásil k xbox live a v tu chvíli odešle xbox na internet všechny achievementy ze všech her co máš. Nemusíš být online ve hře, stačí v dashboardu, to abys neriskoval zbytečně větší riziko BANU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
caesar
protoze nikdo na muj post v topicu "Podejte ruku blbovi" nereagoval tak zakladam vlastni a doufam ze mi nekdo pomuze pac tam se clovek nedovola..
Na moji GAMECARD carte je takovy divny zamecek s napisem "Privacy Settings Enabled" ..nevi nekdo co to znamena??tady je obrazek..
ENJOY:love:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts