fReDyY Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 1.Silvestr už je tu zase, neožer se jako prase. Oslavuj vesele a v pohodě, ať již doma nebo v hospodě. 2.Zapalila jsem rachejtli, ozvala se rana, s natrzenou prdeli, nedoziju rana. Doktori se radili, k smrti jenom krok, pak mi prdel zasili stastny novy rok. Štastný nový rok 2009!!!!! Happy new year!!!!!!! Přeju já všem :D.....NA console - forum....Pro ty co tvrdnou doma u pccka nebu u jakekoli console .... Ať dodržíte novoroční předsevzetí když už tady je od toho topic...:D:roll: :lol:!!!2009!!!:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Přídávám se a přeji všem Šťastný Nový Rok a to všem! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 happy new year.......štesti zdarvi .... lasky ..... a modum trpelivost .... a neodchazejte uz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 přeju Vám všem, Šťastný a Veselý Nový Rok ! Ať se vám daří a mnoho úspěchu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Taktéž se přidávám a přeji hodně úspěchů v tomto roce...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEJF^ Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Za okny sype se snehu jak krava, domov nam provoni fernet a trava. Pulnoc se blizi, nohy se pletou, deti zas uvidi maminku sjetou. Tatovi krvi barvi se dziny, prdel mu natrhla petarda z Ciny. At se Ti povede letosni posledni krok, preji Ti uspesny novy rok :D:D HaPpy NeW YeAr:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Vsem davam tHx za přání... Jen piste dalsi prani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEJF^ Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 musím ti dát taky thx poněvadž to stou rachejtlí je fakt dobrý a hned sem ho použil:) EDIT: :D taky dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Až tě pot studený po těle zamrazí a žhavá rachejtle prdel ti rozrazí, až všechny svatý uslyšíš kolem hrát, tak bude pozdě štěstí ti přát. Proto předem P.F. 2009 Tak tady mas dasli rachejtli ...:D Litry rumu, tuny drog, ať přežijem nový rok. Přeje FreDyY do roku 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Jooo,všechno nej nej do new rokuu..:)Hondě štěstíí,zdraví,lásky ať se vám vyplní všechny vaše přání..:)..Přidávám další..xD..:Za okny sype se sněhu jak kráva,dům nám provoní Fernet,Rum a Tráva. Půlnoce se blíží,nohy se pletou,děti zas uvidí maminku sjetou. Tátovi barví krví se džíny,prdel mu natrhla petarda z Číny. Ať se Vám povede poslední krok,přeju všem úspěšný ten Nový Rok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Jéé Sry..xD dEJF^ byl rychlejší,nějak sem si nevšiml..xDTk sryy všem..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Též se připoju ... GL v tomhle roce ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEJF^ Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Jéé Sry..xD dEJF^ byl rychlejší,nějak sem si nevšiml..xDTk sryy všem..:) nevadí :) jje vidět že je hodně oblíbená :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Dal bych VSEM thx ale nemuzu ptze mi to nejak NEJDE.. Pokazdi kdyz dam thx tak mi naskoci viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=43134 a neda to thx nebo da thx ale u osatnich se uz neukazuje tlacitko thx... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Máš blbej den? Tak si představ: Máš bráchu gaye a jste siamská dvojčata, Tvůj brácha má dnes rande a oba máte jen jednu prdel... Už je Ti líp? PF 2009 Na každého Silváče nosí tchyně mrkváče, sranda musí být, když jdu z toho blít. Šťastný nový rok (= co nejdál od tchyně) přeje fReDyY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 no moc nevtipkujte..k nam na sidlak tedka pred chvilou prijeli 2hasicsky auta ty velky :D..jinak stastny novy rok..snad pro vas bude stastnejsi,nez pro me.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 se dalo cekat v praze =-] mne na novej rok potesilo to ze jsem ve zpravch zjistil ze prezident ma prezdivku tatka smoula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 fuj me je blbe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 fuj me je blbe... mne taky...prave jsem se prezral burakama xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 hepy ňů ýr! ( happy new year ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 JA jsem vypil asi basu kofoli abych se trožku zpamatoval... a je mi docela bbje...:::::::::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Mno Silvestr je pryč tady je mrtvo :D ASi lock.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Taky přeju vše nejlepší do roku 2009 hlavně ať se vám nestane to jako mě že na šťedrej den jsem dostal jako dárek RROD xD a na novej rok od "boha" asi zase záhadnej RROD Fix xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Taky přeju vše nejlepší do roku 2009 hlavně ať se vám nestane to jako mě že na šťedrej den jsem dostal jako dárek RROD xD a na novej rok od "boha" asi zase záhadnej RROD Fix xD Hodne dobrej darek ten nechci protoze jsem ho mel taky .....:D Ale ne na vanoce a xbox jsem dal pryc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Hodne dobrej darek ten nechci protoze jsem ho mel taky .....:DAle ne na vanoce a xbox jsem dal pryc.... Já bych ho dal taky pryč ale jestli si chci užít Mafii II tak jedině na Xboxu protože na tom mem stařičkém PC (AMD 1,8GHz, 6600GT) to nerozjedu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts