SmatrFop Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Mám dotaz kolik máte ISO her a kolik ste jich dohrály já mam neco kolem 110 Her a dohral sem jenom jednu Tony Undergroun 2 Remix Co jak ste na tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Ve sbírce mám 238 her a to počítám jenom isa, který jsou v angličtině. Ale dohrál jsem akorát Loco Roco :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Super koukám nejsem sám kdo dohral jednu hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Já dográl Dungeon siege,cars,GTA:Liberty city stories,MoH, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Mam 41 her (internet je pomaly, 5 GB limit na mesic), z toho sem 9 dohral, hraju skoro kazdy den asi hodku az dve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Ja isa neukladam pac mam jenom 40Gb hadr , ale dohral sem GTA:lcs,2 x vcs;MOH;Mgs;Fifa street 2;Untold legends;Sims2;Nfs U rivals;Nfs:mw;Lotr:tactics a víc si už nepamatuju 8) jo a ještě dead to rights Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Ve sbírce mám 238 her a to počítám jenom isa, který jsou v angličtině. Ale dohrál jsem akorát Loco Roco :-) kurna takovej kotel her a ani jednu si nedohral?? :wink: to te zadna jina nebavila nebo proste mas problem s tim co vlastne hrat driv??? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Mám jich asi 300.Dohrál jsem jich okolo 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ja nemam ani jedno iso....dohral jsem tyto hry: NFS MW,Burnout legends,Ridge racers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 kurna takovej kotel her a ani jednu si nedohral?? :wink: to te zadna jina nebavila nebo proste mas problem s tim co vlastne hrat driv??? :wink: dost často se taky někde zaseknu a místo toho, abych to zkusil po druhý, tak si radši pustím film (a u toho je taky lehčí usnout) :-) takže hry mám spíš jako demíčka, který tak vyzkouším, ale psp mám z 95 % na filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ja mam PSP tyden a ISO mam asi tak 20 a z toho sem stacil dohrat Loco Roco :) a nejvic hraju GTA:VCS, PES 6 a NHL 07 :) (a jeste mam UMD NFS:MW takze to predpokladam ze dohraju :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ja mam PSP tyden a ISO mam asi tak 20 a z toho sem stacil dohrat Loco Roco :) a nejvic hraju GTA:VCS, PES 6 a NHL 07 :) (a jeste mam UMD NFS:MW takze to predpokladam ze dohraju :) ) jak si mohl dohrat PES 6 a NHL 07 to je snad nekonecny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 mam asi 50 hier a dohral som Daxter a MoH :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 mam asi 50 hier a dohral som Daxter a MoH :)Na Daxtera si uz dlouho brousim vidle, ale nikde nejsou linky na Full....vsude je neci riply :( Kdybyste meli linky na full, pisnete na PM, nejlepe na rapidu :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ja mam PSP tyden a ISO mam asi tak 20 a z toho sem stacil dohrat Loco Roco :) a nejvic hraju GTA:VCS, PES 6 a NHL 07 :) (a jeste mam UMD NFS:MW takze to predpokladam ze dohraju :) ) jak si mohl dohrat PES 6 a NHL 07 to je snad nekonecny?? On nepsal ze je dohral , ale ze je hraje nejvic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Ja isa neukladam pac mam jenom 40Gb hadr , ale dohral sem GTA:lcs,2 x vcs;MOH;Mgs;Fifa street 2;Untold legends;Sims2;Nfs U rivals;Nfs:mw;Lotr:tactics a víc si už nepamatuju 8) jo a ještě dead to rights Tys dohral 2x VCS?! :shock: Koukni na GTA - VCS sekci, par lidi se tam pekne seklo (vcetne me :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Lord@Freeze:. Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ja mam stahnutejch her asi 15 psp mam mesic a dohral sem loco roco a ted hraju gta tak to taky chci dohrat az do konce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 kurna takovej kotel her a ani jednu si nedohral?? :wink: to te zadna jina nebavila nebo proste mas problem s tim co vlastne hrat driv??? :wink: dost často se taky někde zaseknu a místo toho, abych to zkusil po druhý, tak si radši pustím film (a u toho je taky lehčí usnout) :-) takže hry mám spíš jako demíčka, který tak vyzkouším, ale psp mám z 95 % na filmy hod mi nejakej link kde filmy rovnou stahovat v tom danym formatu....jestli vůbec nejaka stranka existuje :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ja mam PSP tyden a ISO mam asi tak 20 a z toho sem stacil dohrat Loco Roco :) a nejvic hraju GTA:VCS, PES 6 a NHL 07 :) (a jeste mam UMD NFS:MW takze to predpokladam ze dohraju :) ) jak si mohl dohrat PES 6 a NHL 07 to je snad nekonecny?? On nepsal ze je dohral , ale ze je hraje nejvic ... aha sory ja jsem si nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 hod mi nejakej link kde filmy rovnou stahovat v tom danym formatu....jestli vůbec nejaka stranka existuje :oops: filmy si konvertuju jedině sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Únor 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Tak proč by nešlo nhl dohrat když odehraješ sezony od nhl až po ehl tak to nekdo může brát za dohrané :) Jo dnes sem dohrál 2 hru Rush a ted se snažím dohrat Gun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wotawik Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ja mam asi 37 her....mam pomalej net...ale dohral sem gta:lcs....a ted zkousim taky guna a killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Ja dohral MoH a Gun Splintel Cell. Her mam asi 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 netusim kolik mam presne isa,ale odhadoval bych to asi na 50,ale dohral jsem: Wipeout pure, Midnight club3, ridge racer 1 a 2,Daxter, Burnout (vsechny zlaty nemam),MOH heroes, Tomb raider legend,Gun, Dead to rights, Killzone liberation,GTA lcs, Syphon filter dark mirror,Dungeon siefe throne of agony + par ps1 her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Já dohrál zatim jenom WRC.Her s kámošem mám asi 40. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.