Jump to content

Kolik?

SmatrFop
 Share

Recommended Posts

kurna takovej kotel her a ani jednu si nedohral?? :wink:

to te zadna jina nebavila nebo proste mas problem s tim co vlastne hrat driv??? :wink:

dost často se taky někde zaseknu a místo toho, abych to zkusil po druhý, tak si radši pustím film (a u toho je taky lehčí usnout) :-) takže hry mám spíš jako demíčka, který tak vyzkouším, ale psp mám z 95 % na filmy

ja mam PSP tyden a ISO mam asi tak 20 a z toho sem stacil dohrat Loco Roco :) a nejvic hraju GTA:VCS, PES 6 a NHL 07 :) (a jeste mam UMD NFS:MW takze to predpokladam ze dohraju :) )

jak si mohl dohrat PES 6 a NHL 07 to je snad nekonecny??

On nepsal ze je dohral , ale ze je hraje nejvic ...

Ja isa neukladam pac mam jenom 40Gb hadr , ale dohral sem

GTA:lcs,2 x vcs;MOH;Mgs;Fifa street 2;Untold legends;Sims2;Nfs U rivals;Nfs:mw;Lotr:tactics a víc si už nepamatuju 8)

jo a ještě dead to rights

Tys dohral 2x VCS?! :shock: Koukni na GTA - VCS sekci, par lidi se tam pekne seklo (vcetne me :) )

kurna takovej kotel her a ani jednu si nedohral?? :wink:

to te zadna jina nebavila nebo proste mas problem s tim co vlastne hrat driv??? :wink:

dost často se taky někde zaseknu a místo toho, abych to zkusil po druhý, tak si radši pustím film (a u toho je taky lehčí usnout) :-) takže hry mám spíš jako demíčka, který tak vyzkouším, ale psp mám z 95 % na filmy

hod mi nejakej link kde filmy rovnou stahovat v tom danym formatu....jestli vůbec nejaka stranka existuje :oops:

ja mam PSP tyden a ISO mam asi tak 20 a z toho sem stacil dohrat Loco Roco :) a nejvic hraju GTA:VCS, PES 6 a NHL 07 :) (a jeste mam UMD NFS:MW takze to predpokladam ze dohraju :) )

jak si mohl dohrat PES 6 a NHL 07 to je snad nekonecny??

On nepsal ze je dohral , ale ze je hraje nejvic ...

aha sory ja jsem si nevsiml

netusim kolik mam presne isa,ale odhadoval bych to asi na 50,ale dohral jsem: Wipeout pure, Midnight club3, ridge racer 1 a 2,Daxter, Burnout (vsechny zlaty nemam),MOH heroes, Tomb raider legend,Gun, Dead to rights, Killzone liberation,GTA lcs, Syphon filter dark mirror,Dungeon siefe throne of agony + par ps1 her