Arcane Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 muj kamarad (nebudu jmenovat ale to už se stejně asi ví :D) prý včera večer vypil 3x 1,5l flašky tequilly na silvestra sám :P já myslim že po tomhle když je mu 15 by měl minimálně otravu alkoholu, div ne až klinickou smrt :D jen mě tak zajímá zda-li je toto možné :D (i když mě nepřesvědčíte o tom že to neni pravda, ale třeba si to řpečte onen človek a vzopamatuje se :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 at se hodne rychle vzpamatuje :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Boze, Ty jsi mu to sezral? :dozey: Ja vcera vypil 3 litry kolomazu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 no jestli to pil celej den..tak možná..za večer ? kde má hrob ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 dobry no...ja mel vcera 8 tequil..panaku..bez soli a citronu...a uz sem to pocitoval tam nahore v kouli..3 lahve 1,5litru by ho srovnali tak ze by nevedel ci je minimalne tak mesic...jestli by to prezil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 hh když mi to dnes řikal docela sem se nasmál je to blbost (vim o čem mluvim) v 15 letech tak 5-6 paňáků Si myslim že dost kecá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Boze, Ty jsi mu to sezral? :dozey:Ja vcera vypil 3 litry kolomazu.. omg já mu to nevěřim :D já chci aby si to ten člověk přečet, co na to řikaj ostatní když mě nevěří :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 kdo to byl>PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 tak jestli vazi tak 700kg a meri 15 metru, denne vypije basu piv a 2 flasky vodky, tak je to realny ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 SOuhlasim s termixakem nemusel by mit 700 a 15 ale kdyby mel nakou tu nadvahu cca 200 kg + dobre vyvinuty nadledvinky tak by moch klidne ti tri rekini dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Leden 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 je to člověk malej, rozhodně nemá víc jak 60Kg :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Noo ja davam 3 flasky Jim Beamu a navrh pul flasky absintha) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Hlavně bys ani ty tři flašky nevypil....určitě by si hodil šavli....vždyt stačí pár panáků a tequilla dělá divy :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 prosimte kdyby vypil 3 flasky 1,5litru tak by ho tak bolelo bricho ze by chcíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Leden 1, 2009 Administrators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Ja si davam 3 flasky 1,5l tequily, kdyz nemuzu usnout... LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts