Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nabijanie NDS Lite


Rissinko

Otázka

Cavko som tu novy :) mam v plane kupit si nds lite :D pretoze nemam nacom hrat maria :) aaa mam taku otazocku da sa DsL nabijat cez USB ? a este ktora karta z DX.com sa najviac oplati ? pretoze ich tam je pozehnane a neviem ci mam ist do tej TOPTOY :) ku ktorej je uz aj 2gb sandisk :)

Dik za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

??? nds lite a nds nemají usb ?? s nintendem se do pc nepřipojíš sice se dá koupit kabel ale upe zbytečnej to je kabel jen pro nějaký programátory a podobně :D já nevim jaká karta je dobrá já osobně mám m3 ds sipmly (nebo jak se to píše) ale ta už se skoro neprodává a je docela na hov..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Kup DSTT nebo EDGE, obojí vyhrává. Stačí 2GB, stejně nebudeš hrát víc jak 5-10 her naráz. A nabíjení přes USB je, ale musíš ho samostatně dokoupit (asi 300 Kč).

EDIT: A jak řikaj ostatní, je jen k nabíjení, hry přes něj do NDSka nedostaneš, protože nemá vnitřní paměť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

dstt je za tu cenu vpohode, to je pravda, edge nedosahuje na acekard, zvlast kdyz prihlednes k tomu, ze je jeste asi o 100 drazsi

jinak ja tam mam 4gb a je mi to malo, kupuju 8GB. je to o tom, ze tam chci mit vic her a mit moznost si vybrat, co si zahraju.. a nemusim pak kvuli kazdy hre vyndavat kartu do ctecky, atd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já měl M4DS Simply, teď mám TopToy DS. brácha má M3DS Reala ani jedna neni špatná. Kartu sem měl 2GB u Simply, protože neuměla SDHC, teď máme oba 4GB a je to málo. A to tam jenom hrajeme hry. Kdyby si chtěl např. poslouchat písničky tak to chce nejmíň tu 4GB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ano je, ale když chceš použít Operu, tak potřebuješ externí pamět do Slotu 2. Doporučuji Ez flash 3in1 - je to pamět pro operu, můžeš hrát GBA hry a má vibrace :)

Jinak je taky doceal důležitý mít noFake kartu (nejlépe Kingston), muzes pak mit nejake problemy, napr pomlae nacitani

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu