Frantafe Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Ahoj. Mam dotaz ohledně Ps3.Když jí zapnu zobrazí se mi pouze pozadí a vlna bez ikon.Na nic to nereaguje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 hod to nejspis na reklamaci....nebo zkus podrzet to zapinaci tlacitko 3s a melo by se to resetrovat myslim....jestli to nepomuze tak reklamace......bohuzel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 jestli nepomůže restart můžeš zkusit ještě PS3 recovery menu a reinstalovat FW http://console-forum.net/showthread.php?t=36757 (pokud máš FW 2.50 a vyšší ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frantafe Odesláno Leden 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Diky fakt to pomohlo ale přišel jsem o všechno uložení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frantafe
Ahoj. Mam dotaz ohledně Ps3.Když jí zapnu zobrazí se mi pouze pozadí a vlna bez ikon.Na nic to nereaguje .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts