Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Football Manager Handheld 2008


Nemesis789

Recommended Posts

Football Manager Handheld 2008

v.jpg

Popis :

Další ročník v populární manažerské sérii, který kromě jiného nabízí 5000 hráčů z 50 zemí, spoustu ligových i mezinárodních soutěží, aktualizované statistiky a pak ještě sadu vylepšení a zbrusu nových prvků, jež vychází z ohlasu hráčů na FM2007.

K těm významnějším patří Match Flow, což je prvek, který by měl oživit zápasové dny v podobě zápasových preview, týmových rozhovorů, poločasových i pozápasových aktivit a tak dále. Podle tvůrců je uvedení tohoto prvku nejvýraznější novinkou v rámci celé série od uvedení druhého zápasového enginu. Zcela od základů byl dále přepracován management reprezentačních týmů (nová interakce mezi hráči, oddělení klubové a reprezentační morálky), ale i systém transferů, jež umožňuje snadnější porovnávání nabídek kvůli přijetí, nebo zamítnutí.

S pomocí irského reprezentanta Raye Houghtona došlo k úpravám zápasového enginu, nové podoby se dočkalo zpracování komunikace s médii ve hře a úplnou novinkou jsou fanouškovské dny, které může vedení klubu pořádat pro své fandy. Tvůrci dále slibují mnohem rychlejší nahrávání i ukládání pozic, snadnější navigaci v meníčkách, rychlejší a stabilnější hru po síti a zmínit je třeba i upravený systém financí, který by měl mnohem více připomínat situace ve skutečném fotbale.

Video

http://www.youtube.com/watch?v=XV7SRx6Spdc

Co si myslíte o této hře??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu