roku92 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Hlásím se crd odeslány + 90crd jako sponsoring:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Hlásím se pts odeslányPS for Alias: ze ti to neni blbi kvuli 50pts.. achjo.. LOL já jsem se jen ptal a já to nechci leavnout :D (I kdyz je jasny ze nevyhraju) xD EDIT: Jo a kdy budou vísledky?? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Hlasování končí 23.1.2009 a ostatním díky a tobě ty pts pošlu :dozey: EDI: seznam dopněn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 WOMG ja se nechtel odhlasit. Ja se jen ptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Poslal jsem Ti 500 crdts.. ps:pouzij to jen na hru ;):PxD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 aktulizováno :D a já se připojil ke sponzorům = 500pts za mě :D Alias/Blaze prosim tě tak mi napiš pm jak teda EDIT: Omlouvám se ale z nedostatku mého času prodlužuji přihlašování až do 15.1 děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Taky se hlásím, credit odeslány 8) Hlas dávám: TwiCeDesign™ EDIT:Vim že už je pozdě aby mi dal někdo hlas když už hlasoval pro někoho jiného, ale na druhou stranu proč se nezůčastnit. Já si počkám na soutěž o Avatar :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 mit 3 sigy v soutezi to se jen tak nekomu nepodari :) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts