TwiCe Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 a co todle? :) Longoria je upravena... origo zde PS:kdyz se bude libit muze dodelat nekde chybejici interpunkci nebo nejaky detajly :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 podle me twice nejlepsi :) jen bych tam nedaval evu..ale jinak fakt good :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 proveden edit.. :) kachnak.. taky bych si asi vybral jinou ale kdyz kami chtel longoriu :P maju mit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Podle me taky Twice nej. fakt pěkný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan1468622339 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 tvuj napad jsem mi liby do tymu se sice nechcu přihlasit(dle mne na to nemam skošenosti)ale jako čtenař se hlasím už víš na jakych strankach bude pak tuu dej link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soldacz Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 twice bezkonkurenčně nejlepší ;) a ty johane se nauč česky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.