dragonetti Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 No ja s tim radsi pockam, jelikoz je tam problem stim USB a nejsou tam nejak zvlastni zmeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 da se to instalovat z 2.71-SEC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 ano da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 kurna uz sem to mel vsechno udelane ale kdyz to tedka ctu tak jeste asi pockam :) pac tam chcu mit tyto ikony fonty atd. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 USB A FLASH0 fahcha mne v POHODE !!!! Mate tam nejakouchybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 USB A FLASH0 fahcha mne v POHODE !!!! Mate tam nejakouchybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wicek Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Já souhlasim s Malcolmem ,už sme to taky downgraudnul na 3.03 OE-C chci tam mít svoje Ikony a žádný výrazný vylepšení 3.10 OE nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 Zádná novinka 4 stupen podsvícení mám taky s nejaky pluginem. ale pluginy nefungujou v homebrew, ne? takže se to hodí to nevim ve hrách mi to jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 toho fixu na ikony se asi nedockate, to uz pani ze sony zasifrovali v novem firmware. Coz uz PUVODNE meli udelat ve fw 2.6.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 tak sem si tam hodil 3.10OE-A a vše jede zatim bez problemu(i flash0,1) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 hele lidi nevim jestli už to někdo psal,ale na pspupdates píšou že v tomhle cf je už podpora pal her!takže neni potřeba patchovat,koukal sem na forum a píšou jak jim hry ted chodí v pohodě,tady je něco o tom http://pspupdates.qj.net/Oh-Yeah-PAL-games-work-properly-on-3-10-OE-A/pg/49/aid/81749 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 hele lidi nevim jestli už to někdo psal,ale na pspupdates píšou že v tomhle cf je už podpora pal her!takže neni potřeba patchovat,koukal sem na forum a píšou jak jim hry ted chodí v pohodě,tady je něco o tom http://pspupdates.qj.net/Oh-Yeah-PAL-games-work-properly-on-3-10-OE-A/pg/49/aid/81749 jj a navic se da nastavit analog misto šipek a šipky se daji použit jako L2 a R2 je tam vice voleb např podsviceni jde ješte vic než normal+možnost zesileni zvuku od normalu +1 +2 ...emulator je už vymakany :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 hele lidi nevim jestli už to někdo psal,ale na pspupdates píšou že v tomhle cf je už podpora pal her!takže neni potřeba patchovat,koukal sem na forum a píšou jak jim hry ted chodí v pohodě,tady je něco o tom http://pspupdates.qj.net/Oh-Yeah-PAL-games-work-properly-on-3-10-OE-A/pg/49/aid/81749 jj a navic se da nastavit analog misto šipek a šipky se daji použit jako L2 a R2 je tam vice voleb např podsviceni jde ješte vic než normal+možnost zesileni zvuku od normalu +1 +2 ...emulator je už vymakany :wink: hm,teda nejdřív sem si říkal že počkám na lepší verzi,ale možná do toho pujdu,prej tam jde i změnit ovladač(jako přendat ho virtuálně do druhýho slotu)je to pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Spips by mohlo byt dobre kdyby tam bylo ze se da ve hrach zapnout analog ( tak jak to bylo na psx ovladacich ) treba v QuakeII se tim uplne razantne zmenilo ovladani k lepsimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Tak a uz ho mam taky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 USB LFAHS0 uz mi ide... iba ked mi vyskoci USB okienko nic tam neni ale ked tidem do Tento Pocitatc a tak tak uz to ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Hele lidi, jak je to stim USB v RECOVERY, bude fachat po update na 3.10 nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 mě funguje uplně normálně,už sem si dal zpět můj vlastní font Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 mě funguje uplně normálně,už sem si dal zpět můj vlastní font OK, jen se ptam, protoze jsem tady v nejakem prispevku cet, ze po update nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 jj potvrzuji USB ,flash 0 a flash 1 jede bez problemu na 3.10OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Ale to prepinanie Analog D-Pad islo od zaciatku uz na 3.02OE-B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Ty jo nevite co mam s psp (dal sem si tam 3.10) ale ted kdyz hraju SSX on tour se mi z čistajasna sekne a vypne se celi psp co stim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 tak tohle je pekne na nic...nefunguje web browser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 tak tohle je pekne na nic...nefunguje web browserMyslím, že pomůže Restore default settings. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 tak tohle je pekne na nic...nefunguje web browserMyslím, že pomůže Restore default settings. a jak? jo, to bylo v system settings co? kurna, zrovna kdyz sem se dostal z5 na 3.03 :D me totiz O nefunguje kdyz tam nabehne ta modra obrazovka...funguje teda browser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts