Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Podezřelá výměna

Mígl

Recommended Posts

Zdravim,včera jsem se domluvil na výměně Dead Space za Motorstorm P.R. vše jsme domluvili po icq s nějakým klukem z Prahy (prej policista),odpoledne jsem to poslal a večer když jsem mu to chtě napsat tak už nebyl v seznamu icq a neni tam ani dnes. Začínam mít pocit že mi nic nepošle...máte někdo s něčim podobnym zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud ti nic neposle.. mas jeho adresu tak si zanim dojed..

sám ti ze seznamu nezmizl ne? :)

ano pokud mel QIP tak ten ma moznost.. odebrat sam sebe ze svojeho seznamu...

mě se to taky stalo poslal jsem mu hru a on my prostě zmyzel ze seznamu tak sem si za nim dojel osobně a byl to podvodnik tak my radči vratil penize i hru

to silne pochybuju je ti 14.. bys dostal akorat na drzku

Odkaz ke komentáři

QIP jede.. :roll:

ale tady se snad neresi IM klienti ne?

Miranda taky umi sebe vymazat ze serveru nekomu jinemu.

1) Jsi hlupak, ze jsi mu na to skocil.. bud jsi to mel resit nejakou zalohou, anebo se nejak zarucit, ze to poslou oba

2) Nemas pouzivat debilni ICQ 6/6.5, ktere ma v CL jen kontakty ze serveru ;) Tudiz te pak kazdej muze lehce ochcat a promazat ti CL xD V Mirande/QIPovi, ani jinde, se ti tohle nestane .. pouceni pro priste..

3) proste si za nim dojed.. jedina moznost v tuhle chvili. PCR, ani nikdo jinej ti nepomuze.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu