Mígl Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Zdravim,včera jsem se domluvil na výměně Dead Space za Motorstorm P.R. vše jsme domluvili po icq s nějakým klukem z Prahy (prej policista),odpoledne jsem to poslal a večer když jsem mu to chtě napsat tak už nebyl v seznamu icq a neni tam ani dnes. Začínam mít pocit že mi nic nepošle...máte někdo s něčim podobnym zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 tak já jsem zatím čistý, buď jedu přes aukro a nebo osobní předání.Jezdím služebně skoro po celé ČR, tak mi to nedělá problém. Tak ať ti to dobře dopadne. Raději jsi měl volit možnost, poslat si to navzájem na dobírku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 často jsem invisible....zkus mu i tak napsat...sám ti ze seznamu nezmizl ne? :) a nech mu pm uvidíš hned :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 mě se to taky stalo poslal jsem mu hru a on my prostě zmyzel ze seznamu tak sem si za nim dojel osobně a byl to podvodnik tak my radči vratil penize i hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Obcas proste lidi nemaj cas... A pokud fakt nic neposle, tak jedine bud rad, ze to nebylo neco v radech tisicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 často jsem invisible....zkus mu i tak napsat...sám ti ze seznamu nezmizl ne? :) a nech mu pm uvidíš hned :) Neni už vúbec v seznamu,nechápu. A PM mu napsat nemúžu asi si tu vzal jen moje icq...je to nějaký DIN APEKOV neznáte ho někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 pokud ti nic neposle.. mas jeho adresu tak si zanim dojed.. sám ti ze seznamu nezmizl ne? :) ano pokud mel QIP tak ten ma moznost.. odebrat sam sebe ze svojeho seznamu... mě se to taky stalo poslal jsem mu hru a on my prostě zmyzel ze seznamu tak sem si za nim dojel osobně a byl to podvodnik tak my radči vratil penize i hru to silne pochybuju je ti 14.. bys dostal akorat na drzku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 pokud ti nic neposle.. mas jeho adresu tak si zanim dojed.. ano pokud mel QIP tak ten ma moznost.. odebrat sam sebe ze svojeho seznamu... to silne pochybuju je ti 14.. bys dostal akorat na drzku Pokud se nemýlím ,tak Qip už nejede .. :) Teda aspoň mně nejeede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 protoze mas starou verzi me taky nefachci sem linej si stahnout novej qip infinium jinak ve 14ti bych te chtel videt kingondro :D ja sem takhle udelal vymenu s uzivatelem b0x3r a vse probehlo ve 100% poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Mírně offtopic - qip jede, pokud máš nejnovější verzi. A s ním se jde z cizího seznamu odstranit dvěma kliknutíma. Jinak s tou výměnou smůla, to že máš adresu kam si to posílal ti asi moc nepomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 qip jede ale jen nejnovější verze :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 QIP jede.. :roll: ale tady se snad neresi IM klienti ne? Miranda taky umi sebe vymazat ze serveru nekomu jinemu. 1) Jsi hlupak, ze jsi mu na to skocil.. bud jsi to mel resit nejakou zalohou, anebo se nejak zarucit, ze to poslou oba 2) Nemas pouzivat debilni ICQ 6/6.5, ktere ma v CL jen kontakty ze serveru ;) Tudiz te pak kazdej muze lehce ochcat a promazat ti CL xD V Mirande/QIPovi, ani jinde, se ti tohle nestane .. pouceni pro priste.. 3) proste si za nim dojed.. jedina moznost v tuhle chvili. PCR, ani nikdo jinej ti nepomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Jestli to nepřijde tak do tý prahy pojedu na tý adrese něco zjistim...a určitě někoho vemu sebou. Je to svinstvo,takovejch výměn už jsem udělal spoustu tak už jsem to bral jako jistotu že jsem na takovou věc ani nepomyslel...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Proč to tu řešíte dnes, když reálně ti to může přijít nejdřív v pondělí Počkej do úterý nebo do středy a pak si na něj podle jména a adresy najdi nějaké telefonní spojení a zavolej mu. Dnes LOCK a pokud to nevyřešíš, tak to můžeme obnovit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts