micro sd Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 nevíte nekdo kam mám zapojit do počítače micro sd adapter?:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 edit: Do čtečky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 micro sd Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 tenhle: http://www.novepocitace.cz/pametove-karty/kingston-2gb-micro-sd-adapter/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 hmmm,mnooo,žebý.... noo,já nevim...skus třeba čtečku karet.... btw: v tom shopu to maj hustě levný btw2:dobrej nick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Na ten musíš mít čtečku na SD karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
micro sd
nevíte nekdo kam mám zapojit do počítače micro sd adapter?:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts