Cartman182 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 jako se to třeba sekalo mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 jako se to třeba sekalo mě tobe tezko, vcera jsme spolu prece hrali a vubec se to nesekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Web ligy: http://pes09-psp-league.wgz.cz/ , za vsechny dekuju Nedymu, ktery ten web vytvoril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Tak speciálně pro nedyho a ostatní- je nutný mít ten procesor nataktovanej na 333/166 a JE NUTNÝ MÍT ISO! žádny CSO dpč, vám se to možná neseká, ale člověku, co hraje proti "CSO" se to seká! tobe tezko, vcera jsme spolu prece hrali a vubec se to nesekalo Dafsig, etě jednou si prosím přečti citaci MÝHO reply v tomhle příspěvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 sry ze sem to este neodehral-zitra bys mnel cas dat to 1. kolo?:blink::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 My s Alias/Blazem máme dohraný 2. výsledek opět 2:1 pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 ok, dal sem to i na web, jinak liga funguje zatim dobre ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Únor 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 sry ze sem to este neodehral-zitra bys mnel cas dat to 1. kolo?:blink::psp: byl bych rad kdyby ste to odehrali co nejdriv, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 My s Alias/Blazem máme dohraný 2. výsledek opět 2:1 pro mě... Potvrzuji ze erik vyhral. Dobrej zapas, kdyztak nekdy dame zas zapas ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 jasně, tak přátelkáky bych řekl, že se hrajou furt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 NJN. Jen jak sem dostal ten 2.gol tak fotr neco potreboval a ja si zapomel dat pauzu, ale je to jen hra tak newa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 nj, za to já nemůžu, měls říct bráchovi, on by tě omluvil... :-P sry no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Belomin mě fakt štve. Řikal že až přijde dneska do,mu tak dáme. Na ICQ se neukáže, ale napsat na fórum může. Buď zejtra nebo na ten zápas kašlu pač na to nemám nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 nj, za to já nemůžu, měls říct bráchovi, on by tě omluvil... :-P sry no... Newa dyt je to jen hra a me ani celkem newa kdyz prohraju(aspon sem mohl dat brachovi facku za blbi keci :D). BTW: Jen tak pro info kolik uz je odehranejch zapasu z 2. kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 sysa ok zitra(jo vono uz je po pulnoci) takze neska dame-jak sem psal ze sem u sousedky sem tu nakonec prespal a ona nema wifi tak sry cao-->psano na iphonu y netem od O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Dafsig-muzu neco navrhnout? Ja bych jim dal lhutu na dohrani zapasu ze treba jestli to nedohrajou do stredy, tak by byla remiza treba 0:0. Pac by to tky mohlo trvat X let nez to dohrajou :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Já nemůžu za to žek když řekne že tu bude se na to nakonec vysere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 No tak bych to udelal tak ze sysa kontumacne vyhraje. A vlastne bracho mas pravdu. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 pokud se zapas neodehraje do pulnoci, tak sysa vyhraje kontumacne, staci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 řekl bych, že je to jasný :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Je to jasný a podle toho jak se k týhle lize staví bych ho i vyloučil. Pro ty co nechápou eRikuv post, tak to znamená že se na to zase vysral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 sysa sysa si delas srandu?kuli tobe seh hru na rychlo vecer stahoval, po stahnuti sem si dal jeden zapas sam a behem neho smi napsal na icq,napsal sem ti ze ok ze dame.....natoz si mi odepsal ze des na chvili afk a uz si neprisel, muzu to dolozit screenem icq hystorie.... edit:ten co mi psal ze dame to druhe kolo-mas cas ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafsig Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 sysa sysa si delas srandu?kuli tobe seh hru na rychlo vecer stahoval, po stahnuti sem si dal jeden zapas sam a behem neho smi napsal na icq,napsal sem ti ze ok ze dame.....natoz si mi odepsal ze des na chvili afk a uz si neprisel, muzu to dolozit screenem icq hystorie....edit:ten co mi psal ze dame to druhe kolo-mas cas ted? ale chapes, ze kdyz ses prihlasil do ligy, ze ste to meli odehrat driv? jenom ty si to zdrzoval, takze kontumace 3 : 0 pro sysu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belomin Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 jak myslis, je to nespravedlive, ale vyhru k zivotu nepotrebuju ;) Moje chyba to nebyla, ja sem zapas odehrat chtel, to nekdo jiny se tu neukazal..... BTW:ja to v terminu stihnul, sysa tu nebyl.....mel sem cas do pulnoci a jak sem rikal muzu dat screen historie myslim sme si psali nekdy kolem 7-8 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 klid, je to jen hra ;-), belík napiš mi, rád bych měl za sebou odehraný 3. kolo :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.