ojtisek Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 Zajímalo by mě jestli jde nějak vytvořit, upravit stealth. Že bych stáhnul hru a potom ho aktualizoval na novější verzi. Je na to nějaký program nebo jiný způsob?Díky Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Leden 3, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 Normalne se da vlozit pres program xdvdmulleter , ale vetsina releasu ma uz stealth... Citovat
0 JohnnyX360 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 pomocí dvdmulleteru si můžeš do hry vložit stealth s good kreonem, ten můžeš velice jednoduše najít na různých warez fórech Citovat
0 Manu Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 pomocí dvdmulleteru si můžeš do hry vložit stealth s good kreonem, ten můžeš velice jednoduše najít na různých warez fórech A je nějaký rozdíl mezi tím good kreonem a normálním stealthem co je v hrách? Citovat
0 Warp Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2009 Manu: Zadny rozdil. Pokud mas ixtreme 1.4 a vyssi, tak te nic jako "bad kreon rip" zajimat nemusi a navic to ani neexistuje protoze to byla chyba FW nikoli ripu. Stealthy nemusis tahat z for ale autofixem z mulleteru nebo spis z abgx360, protoze mulleter uz nejakou dobu nikdo neudrzuje. Oba programy maji svou internetovou databazi validnich stealthu a toho ostatniho. Jinak k prvnimu prispevku, stealth neni nic co by slo nejak aktualizovat. Bud je spatny nebo dobry. Citovat
0 wizzy Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2009 jde tam dat jiny stealth kdyz nekdo ma stary fw tak se boji tak je logicke si tam dat novejsi a jistejsi ale bez starosti je ten kdo ma 1,41 FW jako já zapnu vzdy xko rovnou na live a nic pohoda Citovat
Otázka
ojtisek
Zajímalo by mě jestli jde nějak vytvořit, upravit stealth. Že bych stáhnul hru a potom ho aktualizoval na novější verzi. Je na to nějaký program nebo jiný způsob?Díky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.