peacemaker_1 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Stáhl jsem si hru fallout 3 a je ve formátu ISO jak si ji mám nainstalovat??? poraďte prosím ... ... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 pres deamon tools naistalujes deamona das do virtualni mechaniky fallout a nainstalujes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 1 ) vypálit na DVD pomocí Nero např. (vypálit obraz disku 2 ) stáhnout program deamon tools, alcohol 120 apod. a udělat si virtuální mechaniku kam "dáš" to ISO edit: siki: psal jsem to jako dvě možnosti jak to udělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peacemaker_1 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 díky moc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 1 ) vypálit na DVD pomocí Nero např. (vypálit obraz disku2 ) stáhnout program deamon tools, alcohol 120 apod. a udělat si virtuální mechaniku kam "dáš" to ISO nemusis ani vypalovat nebo alespon ja sem nikdy nevypaloval zadne iso jen z pc pres deamona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Nebo rozbalit iso a spustit setup. taky možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peacemaker_1 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 jak rozbalit ISO??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 jak rozbalit ISO??? staci obycejny winrar a nebo i v neru by to melo jit ale nejlepsi je kdyz si stahnes toho deamona a pak to nainstalis normalne pres neho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Přes WinRAR bych to nedělal je to pomalé, složité a nepraktické řešení. Přes Daemon Tools je to velice jednoduché. Kdyby stejně nebylo něco jasné tady je návod i s obrázky... http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/55228/N_vod_na_nahr_v_n__cd_p_es_Daemon_Tools.doc_4.44MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peacemaker_1
Stáhl jsem si hru fallout 3 a je ve formátu ISO jak si ji mám nainstalovat??? poraďte prosím ... ... ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts