BRUTUS7 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 TAKŽE TENTO TOPIC UŽ TU DOUFAM NENI ALE JESTLY NEKDO Z VAS VÝ JAKÁ HRA BY NĚKDY TEĎ MĚLA VYJÍT TAK AŤ SEM PÍŠE :psp::psp: ___________________________________________________________________________ :wohow::wohow::wohow:DÍK PŘEDEM 4EVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 nejspis tahle hra http://console-forum.net/showthread.php?t=30263 :dozey: jinak hledej zde http://psp.ign.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 no já budu další rok očekávat GT mobile. Doufám, že už těch let nebude moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Ani ne tak očekávání, jako spíš přání-Oblivion, GT Mobile Očekávání-Nové NFS, Nový PES, Nové Madden, Dissidia FF v eng., FF Agito, Patapon2 v eng, MLB 09, Resistance Retribution, Monster Hunter Freedom Unite, Dirt 2, IL-2 Sturmovik-Birds of Prey, Pilot academy, Tenchu: Time of Assassins, Transformers: Revenge of the Fallen, Captain America. Snad to stačilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Spíš bych to nazval na jaké hry se těšíte v roce 2009.Já se nejvíc těším na IL-2 Sturmovik - Birds of Prey kterou už tady zmiňoval sysasysa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 The Elder Scrolls Travels: Oblivion Release Date: December 31, 2009 - doufejme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Kdes na to přišel?? Já na IGN našel jenom TBA 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1994 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 January 6, 2009 Cid the Dummy January 20, 2009 Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis Portable January 20, 2009 PDC World Championship Darts 2008 January 20, 2009 Star Ocean: Second Evolution February 2009 Brave: A Warrior's Tale February 2009 Petz: Saddle Club February 2009 Prinny: Can I Really Be the Hero? March 2009 Major League Baseball 2K9 March 2009 Phantasy Star Portable Február 13, 2009 Patapon 2 EU 2009 Duke Nukem Trilogy 2009 Terminator Salvation 2009 Martial Arts: Capoeira 2009 Resistance: Retribution 2009 Devil May Cry Series 2009 Elder Scrolls Travels: Oblivion, The 2009 Gran Turismo Mobile 2009 Monster Hunter Freedom Unite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 moc se tesim a doufam ze bude FF Agito a GT mobile!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 tak to koneckonců vypadá hodně slušně s PSP. Her není moc ale jsou to dobrý tituly. Doufám, že se realizujou. Např: DIRT2, IL sturmovik, GT mobile. Colin 2005 plus dokázal, že codemasters to s PSP umí,tak jsem zvědav na DIRT. Pořádný letecký simulátor na PSP chybí. No vypadá to na lepší rok. Jo a NFS už nebude ne? Je to škoda, bylo by fajn nějaký NFS lepší než ucover v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Nove NFS uz nebude..... sem zvedavy, jestli to Grand Turismo vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 The Elder Scrolls Travels: OblivionRelease Date: December 31, 2009 - doufejme :) většinou když je datum dáno na 31.12 tak se to rovná TBA .. :) Nove NFS uz nebude..... sem zvedavy, jestli to Grand Turismo vyjde... proč furt všichni píšou GranD Turismo ? to sem nikdy nepochopil... dokonce i někteří.. "fanoušci".. :blink: no koukám, že v roce 2009 na PSP se není na co těšit.. snad jestli vyjde FF XIII Agito... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 The Elder Scrolls Travels: Oblivion ...to by mohlo být pěkný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Za mesic Resistance, pokud mi pamet dobre slouzi, coz by mohla byt poradna sleha, kdyz uvazim jak moc byl Syphon Filter skvela hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanx Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Ja se take tesim na Resistance. Dale na TES Travellers: Oblivion, jsem zvedavej jak to bude vypadat. A pak me zajimaji Duke Nukem a Devils May Cry - jestli to vubec vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 No já se těším na GT Mobile, Resistance, FF Agito, Dissidia, pokud bude tak Motorstorm a ten Oblivion pokud teda někdy vůbec výjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 No přece GT Mobile :wohow: (:dozey:..vsadil bych boty na to že letos nevyjde..) Resistance bude fajn, a jestli vyjde NHLko tak to bude taky dobrý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Já určo FF, Oblivion, GT...ale s tím NHL...jak to s tím vůbec je? Jakej má EA koncept na PSP s NHL??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 NHL vyšlo na PSP jenom 07, Dlaší ani předchozí díly nejsou, tudíž bych čekal že ani nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Já se těším jestli vyjde Litle Big Planet nevím přený název, ale nějak tak by se to mělo menovat. Grant Turismo nemusí být špatné. Jo sice to není k tématu, ale nevíte někdo jestli to psp 2 (4000) pude z novou jinou mechanikou???? Jako jestli Bude pasovat UMD a pod. Omlouvám se, že to není k tématu. Díky za odpovědi....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 No jestli vyjde Oblivion pro PSP taxem nejštastnější člověk na zeměkouli :D ale :D jinak taky by mohla vyjit nejaka Realtime strategie, jelikož snad žádná ani neni a to je škoda :-( samý tahovky a to ani u RPG nemusim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 jo to oblivion asi bude trhák :D je to dost drsný na youtube najdetu už aji naky videjka :) me baviou hodně rpg a to sem byl stastnej když sem vyděl ze to ma vyjit v 2009 a k ty 4000 četl sem že ma to jit (umd) bude určitě aji lepší obrazovka a tvar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 The Elder Scrolls Travels: Oblivion ...to by mohlo být pěkný :) :D nee to by mohlo být skvělý :D :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Vyzera to na o dost lepsi rok pre PSP ako bol rok 2008(tazko si predtsavit horsi, aj ked zopar vynikajucich hier vyslo). Doporucujem IGN podcast beyond, poslednu epizodu roka 2008(Drunken podcast :D), tam to dost pekne rozoberaju, nadavaju na sony za rok 2008, a tesia sa na rok 2009. (Padla tam aj informacia ze za rok 2008 vyslo na psp tolko hier kolko vychadza priemerne na NDS za mesiac T_T) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakao Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 já se nejvic těšim na toho obliviona...na compu jsem dohral TES IV:oblivion a byla to úžasná hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.