luschak Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Caf! Tak co myslite? Co je lepsi? :bash: Ja mam porad 5.00m33-4 a jsem spokojenej ale nwm jakej je ten new 5.02 GEN-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 je to skoro stejný.. až na pár funkcí v 5.02 GEN navíc... který jsou podle mě zbytečný jinak celej GEN CFW je založenej na M33 ... takže je to dá se říct úplně stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 je to skoro stejný.. až na pár funkcí v 5.02 GEN navíc... který jsou podle mě zbytečnýjinak celej GEN CFW je založenej na M33 ... takže je to dá se říct úplně stejný okej diky ;-) zustavam u 5.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noxx Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Dle me je lepsi ta 5.02 GEN, uz po instalaci obshauje spoustu pluginů jako GAME CATEGORIES, do recovery se dostanes z XMB, moznost vytvorit Pandoras Battery v recovery menu, ve VSH menu je možnost restratu a vypnutí psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Caf! Tak co myslite? Co je lepsi? :bash: Ja mam porad 5.00m33-4 a jsem spokojenej ale nwm jakej je ten new 5.02 GEN-A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts