ajakozinova Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Moc prosím zakládám herní časopis, a byla bych ráda kdybyste mě naaučili psát pořádné recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 spis prestan zakladat herni casopis... tohle se neuci..slohove vlohy musis mit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 spis prestan zakladat herni casopis...tohle se neuci..slohove vlohy musis mit... To je taky možnost ale jde stačí si udělat nějaké body jakoby osnovu pak si hru hlavně zahrát...se vším všudy prolést najít nějaké chyby...velmi důležité no a recenzi upozornovat všechny novinky a na konci udělat svou úvahu nebo zhodnotit co se ti na hře líbilo a nebo nelíbílo... jinak opravdu jak řikal Woko_O musíš na to mít vlohy ale dá se na napsat recenze slušná když použiješ styl psaní z jinýh webů nemyslím uplně zkopírovat ale styl psaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachary Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 jo...proc zakladat herni casopis kdyz chces naucit recenze? :blink: to zkus na necisto a kdyz ti to samo pude tak si ho klidne zaloz ale jinak to nema smysl edit: lo53r byl rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Zkus si i pár recenzí přečíst jak od lidí tady na foru (se určitě něco najde, poptej se) nebo prolez internet a hodně čti. A navíc myslím že na chatboxu ti hodně pomohli i když kritikou kterou musíš snést. To příde :D btw: bráška na tebe bude pyšný (GameEs) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hej ajo asi sis moc vzala ten chatbox :) vis co zkus cist recenze od ruznych autoru treba na doupe.cz nebo na levelu a tak :) ono kazdy ma nejaky svuj vlastni styl tak cti a pak od kazdeho neco obslehni ale zas at to neni zadna slatanina..az budes mit recenzi napsanou dej to nekomu precist!!hlavne at to ma hlavu a patu..nesmis skakat od ovladani pres pribeh az po grafiku ale musis postupne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Hlavne se toho nebat, nenechat se odradit recmi at toho nechas a davat pozor na pravopisne chyby. Recenze by mela byt nezaujata a dobre srozumitelna, mela by obsahovat nejdulezitejsi informace o hre a jeji strucne shrnuti. V samotnem textu nepsat moc dlouhe vety a dodrzovat odstavce. Koncem clanku doplnit strucne shrnuti a muzes pripojit i svuj vlastni nazor spolecne s celkovym ohodnocenim hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intelgame Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 To je na klid chce to aby text měl trochu říz,aby člověka vůbec bavilo to číst,také dobrý titulek to je základ titul musí lidi zaujmout,snad bych ti v něčem mohl pomoc,docela dost sem toho napsal na různé weby ale bohužel některé smazaly a některé si mé recenze upravily tak že bych je sám nepoznal kdyby tam nebylo jméno autora ..... S tí také dost souvisý pokud chceš udělat časopis nejenže musíš umět sám psát ale chce to Tým.Sama toho moc nenapíšeš .... Také někoho kdo se umí postarat sto.procentně o grafiku toho aby to nějak vypadalo,recenze i grafiku docela zvládám a myslim že Ty taky když chceš dělat časopis,také by ses měla zamyslet nad názvem časopisu a na co se bude zaměřovat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Joo,to nejde jen tak naučit,to musíš skoušet a třeba se časem zlepšíš a budeš na vrcholu slávy,to prostě usíš skusit,a pak ti to někdo zkrytizuje a ty budeš vědět kde jsi udělala chybu a v příští recenzi to vylepšíš a tak to bude postupovat dokud nebudeš suprová recenzistka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Jak již bylo řečeno, vlohy pro sloh musíš mít a tedy i pro recenze! Ale pokud nemáš, kup si pár čísel LEVELU, pročti si to a uvidíš jak to pude! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajakozinova Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 No Lachtane, víš sice je mi 12 let, ale opravdu mě to baví a podle mě název PSP Crew je velmi slušný. Jak říkáte čtu hodně, a taky jsem četla next level když přicházel mi a tak si myslím, že něco v sobě ukrytého mám. Již sháním lidi a brzy bude první číslo. První recenze budou totálně nesroziumizelné (psala jsem je před vašimi radami) ale ty ostatní se budu hodně moc snažit. Vám taky držím palečky aby se vám povedlo co chcete a děkuji za rady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.