ixtin Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Ak by som teraz kupil PSP, mohol by som ju downgradnut a hrat stiahnute iso hry? Alebo sa mi viac oplati kupit nejaku odruky na ktorej by mi isli iso hry. Nemienim totiz kupovat original hry. :psp: diki za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 tak si kup od nekoho nebo z bazaru naky psp co ma starsi desku a pak muzes hrat iso hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cechomor Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Ale jaké SLIM NEBO PHAT ?? když si koupíš PSP aby šlo downgrade nebo popřípadě flash tak máš tak 95 % že ho v kameném obchodě nekoupíš jedině někde v bazaru a podívat se abybyl fw 3.95 a menší a nebo tady na foru bud už s podporou ISO/CSO her nebo na downgrade (flash) Ted ještě proč jsem se ptal jestli SLIM NEBO PHAT Phat má microfon a slim ne to mě docela naštvalo mohli ho hned dát do toho slima a ne ho tam dát a pak chtít po lidech aby si ho koupily :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 odkdy ma fat mikrofon???ze sem si ho tam nevsiml za ty 3 roky co sem mel psp...nove psp 3000 ma mikrofon..jinak ja bych doporucoval fat je takovy jakoby lepe tvarovany a tezsi nez slim a flashnout jde na 101% :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 fat nema mic!3000 ano a zkus se kouknout zde na foru do sekze bazar prodat tam už si (mozna) vybereš xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sike Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 FAT MIKROFON NEMA ANO.. Fat mi pride bitelnejsi.. Ale ma zas horsi graffiku.. Ja prodavam slim tak kdybys mel zajem PM .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Jen tak BTW FAT nemá mikrofon, ale Infraport. Má menší paměť RAM a některé pluginy fungují jenom na SLIMu. Grafiku teda maj oboje stejný. Pokud vim tak maj oba stejný displaye. Navíc SLIM je lehčí a tenčí. Můj rozsudek?? SLIM je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 já doporučuju FAT...kup ho klidně i z druhé ruky ( bazar ) třeba na aukru.cz tam jich je dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 na psp jde 1.50 kerner tim padem i vic programu.. kdyby hekli psp 3000 tak by bylo nejlepsi... ale nevim nevim jestli ho heknou. cim dal vic myslim ze ne.. no skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Jednoznačně fat, je těžký (nejsme přece žádný soušky ne?), dobře padne do ruky, má větší životnost než slim (díky materiálu a stavbě - slim je oproti tomu křehký kašpárek) atd. PSP 3000 jsem na vlastní oči neviděl a ani po tom netoužím, protože nic extra nového nenabízí (pár Mb ram mě rozhodně nepřemluví). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest rick Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 ja určitě doporučuji ´fat sice nema mikrofon ale je levnejsi jde lepe flashnout a taky se lepe drži no je to praktičtější a měl by sis koupit black nebo white protoze to stribrne neni hezke a všichni znami co maji stribrne psp tak rikali ze by radsi cerne nebo bile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ixtin
Ak by som teraz kupil PSP, mohol by som ju downgradnut a hrat stiahnute iso hry?
Alebo sa mi viac oplati kupit nejaku odruky na ktorej by mi isli iso hry.
Nemienim totiz kupovat original hry. :psp:
diki za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts