mistel Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Cau, nevite nekdo, jestli uz vysel nebo ne? popripade kde se da stahnout ... predem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Vyjde nějak během letoška, nedá se stáhout, di na psp.ign.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 j, dik uz se nemuzu dockat... jen aby to nebylo neco jak Spiderman: web of shadow... to me celkem i pobavilo:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Předem se omlouvám, jestli je to tady už 1x tak to hned mažte. Tak co říkáte na tuhle hru? Dle mě je fakt super, reálné letadla z 2sv. ovládání taky na výbornou, Jakožto velký fanda leteckých simulátorů, zvláště z 2sv. dávám téhle hře palec nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Ano,mi se také líbí....:love: Podle mě jedna z těch povedenějších nových her co se mi líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bynex Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 hej hra je best :D moc se libi proste neni co dodat :D vsem doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Tvl co to hraješ za simulátory?! Jako příznivec IL-2 Sturm.. 1946 (PC) bych tuhle hru zakopal do země :-D... Totálně se mi to nelíbí a brutálním způsobem to srazilo všechna moje očekávání. Hlavně ovládání bych mohl kritizovat 25 hodin denně, 8 dní v týdnu, vždyť lze naklonit letadlo JEN NA 45 % (nebo nějak tak)... O střelbě ani nemluvim... no co.. .. Stejnak je to v jádru Šturmovik, takže má to i dobré stránky, bez pochyby jde o nejlepší letadla na PSP z 2WW :-D, když nic jinýho, tak alespoň ta porádní grafika, která se mi opravdu líbí... sice by kouřové stopovky po střelách mohly začínak v kanonech, nebo kulometech, ale co.. na stupnici od 1-10 bych hodnotil 7, přece jenom jsem se na tuhle hru těšil jak blázen :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 pridavam se k hodnoceni nademnou ... jako priznivec pc verze sturmoviku ... (po netu to byla the best online game :) ) bych tudle hru zakopal do zeme.. xD nadruhou stranu nemuzu chtit na konzoly simulator... takze mi to ani nejak nevadilo ... ovsem ovladani bylo obcas ulitli ... par vyhrad bych k tomu mel... treba malej rozhled v kokpitu atp.... ale jinak to docela slo dal bych tomu tak 6/10 bo sem priznivce sturmovika.. ale osobne me bavilo vic i blazing angles... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 zdravím, nemůžu se dostat přes 4. misi, jak bráním svoji lod, ale pak tam je ponorka kterou musím sejmout, a pořád to nejde. Nevíte někdo jak ji sundat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 musíš bojovat a ničit všechny nepřátele :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Poradil by někdo?Mám 5.50 GEN-C a kdyz dam new game tak se me hral nenačte pustí se animace a po animaci když se to načítá tak se nic nestane.Neví někdo co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 gen-c ma pry mnoho bugu.... dej si tam gen-b a patchni si ji...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Kurňa do toho se me nechce :D.Počkám na Gen-D ted´stejne furt mačkám nové GTA :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Tak s Gen-D uz me to slape.Skoda ze to letadlo neni trochu vic hybnejsi ,ale aj tak je to pohoda hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parx Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 muzete mi sem nekdo napsat od kud je mozny ji stahnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 muzete mi sem nekdo napsat od kud je mozny ji stahnou Co zkusit tohle fórum?:-) http://console-forum.net/showthread.php?t=66049 Třeba tady;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.