Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Instalace her na HDD

Otázka

Odesláno

Ahoj lidi,předevčírem jsem aktualizoval Xbox na tu nej. verzi..takže novej dashboard..atd...atd...

Jenom se chci zeptat našel jsem tam že se dá nainstalovat hra na HDD (zdřejmně novinka)...Zkusil jsem GTA4 a po nainstalování mi to sežralo 6,8gb na HDD...

Zajímalo by mě k čemu to je?Jestli je to stejně jako u PS3 že se pouze zrychlí načítání atd..ale to se mi nezdá...

A hrát bez CD(DVD) to nejde...tak mi prosim vysvětlete někdo k čemu to je..?Díky moc Dollar ;-)

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
OK,děkuji za odpovědi..Takže nejde třeba nainstalovat a hrát bez Dvd? Příklad : pujčim si od někoho hru..nainstaluju,vrátím a mohl bych hrát bez něj?Myslíte že to někdy udělají?Myslim že to bylo u starého Xboxu ne?

Myslím že to těžko udělají, to by si potom koupil jeden člověk hru a pučil by to pár kamarádům a všichni si to nainstalují na disk a rázem má tuto hru celé sídliště...To by prodělávali více peněz než ztrácení teď na nás flasherech... :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu