Belomin Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Hoj este nikdy v zivote sem neposilal balik na dobirku a zajimalo by mne od nekoho kdo uz posilal, jak na to?:) asi si rikate:proboha co to ma byt ja bych jen rad vedel, co po zabaleni veci do baliku je dal?(napr adresu psat na balik,kolik to stoji a hlavne, kde si vyzvednu ty penizky... :ziped:) diky moc a moc se mi nesmejte :roll:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Leden 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Na pravy dolni roh baliku napises jeho adresu. Na levy horni roh napises svou adresu (lehce ji preskrtnes). Pod ni slovy : Dobirka : castka slovy Pod to : castka normalne. Vypises podaci listek. Vypises dobirkovy listek (sek) : Adresat dobirkove castky ses ty tak to nesplet. Nechas si potom jako doklad podaci listek a uz jenom cekas na dobirkovy sek ve schrance az to dotycny zaplati , pak s obcankou na postu a tam ti to vyplati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 a aš přídou peníze tak ti příde papír od pošty ty si dojdeš an poštu a penizky máš doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 taky muzes udelat to, ze si nenechas penize poslat slozenkou, ale primo na ucet.. usetris potom tu druhou cestu na postu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 hele myslim že když tam řekneš že jsi ještě nic neposílal tak ti pomůžou mě taky dřív pomohly jen mě pak sral* ty lidi co stály zamnou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 nejjednodušší máš zajít na poštu a nechat si to vysvětlit přímo tam, jinak romeno to sepsal nejlíp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.