luschak Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Cus! Pucil jsem kamosovi GTA4 a ma Ati Kartu a nejde mu to. Ja mam nVidia a v pohodicce. Nevite co s tim? (Samozrejme tu Atinu ma takovou aby mu to slapalo na max) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamikaze211 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Ať si stáhne opravný patch třeba z rockstaru nebo někde .. pak by to mělo být ok a nejnovější ovladače .. pokud nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 S GTA4 jsou dost velké problémy, což je taky jeden z důvodů, proč hra dostala povětšinou 6/10 (za špatnou konverzi). Ať si borec stáhne nejnovější patch (jak už poznamenal kami) a když to nepomůže, tak bude muset čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 okej mno :bash: tak diky :-) ale stejne si myslim ze neni jouda aby nemel nejnovejsi ovladace na grafiku :D ale zeptam se ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Patch na hru, ne na grafiku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 patch na hru+ovladače pro trafickou kartu pro gta 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sir Jarousek Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Rofl to by mě zajímalo jakou má Ati kartu, aby mu GTA IV šlapalo na max :) A jinak samozřejě ovladače ke všemu. Nebo může mít slabej procesor, kterej je u GTA IV mnohem důležitější než GK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Rofl to by mě zajímalo jakou má Ati kartu, aby mu GTA IV šlapalo na max :) A jinak samozřejě ovladače ke všemu. Nebo může mít slabej procesor, kterej je u GTA IV mnohem důležitější než GK. Ma Sapphire HD4850 X2 2GB( Dvě jádra ) tak pochybuju ze ma na to slabej comp. Pise to neco o securomu ale ten crack ja pouzivam a v pohode:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 xD securom vs. ATI ... zjisti co přesně to píše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 já si myslím že když mu to nepujde že stejně o nic nepřijde XD a jak tady říkali stáhnout patch a nové ovladače pootom to pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luschak Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 xD securom vs. ATI ... zjisti co přesně to píše Securom can't be load on my PC...Toto to pise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luschak
Cus! Pucil jsem kamosovi GTA4 a ma Ati Kartu a nejde mu to. Ja mam nVidia a v pohodicce. Nevite co s tim? (Samozrejme tu Atinu ma takovou aby mu to slapalo na max)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts