luschak Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Cus! Pucil jsem kamosovi GTA4 a ma Ati Kartu a nejde mu to. Ja mam nVidia a v pohodicce. Nevite co s tim? (Samozrejme tu Atinu ma takovou aby mu to slapalo na max)
0 Kamikaze211 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Ať si stáhne opravný patch třeba z rockstaru nebo někde .. pak by to mělo být ok a nejnovější ovladače .. pokud nemá.
0 Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 S GTA4 jsou dost velké problémy, což je taky jeden z důvodů, proč hra dostala povětšinou 6/10 (za špatnou konverzi). Ať si borec stáhne nejnovější patch (jak už poznamenal kami) a když to nepomůže, tak bude muset čekat.
0 luschak Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 okej mno :bash: tak diky :-) ale stejne si myslim ze neni jouda aby nemel nejnovejsi ovladace na grafiku :D ale zeptam se ho
0 PodFuck3r Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 patch na hru+ovladače pro trafickou kartu pro gta 4
0 Sir Jarousek Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Rofl to by mě zajímalo jakou má Ati kartu, aby mu GTA IV šlapalo na max :) A jinak samozřejě ovladače ke všemu. Nebo může mít slabej procesor, kterej je u GTA IV mnohem důležitější než GK.
0 luschak Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Sir Jarousek napsal: Rofl to by mě zajímalo jakou má Ati kartu, aby mu GTA IV šlapalo na max :) A jinak samozřejě ovladače ke všemu. Nebo může mít slabej procesor, kterej je u GTA IV mnohem důležitější než GK. Ma Sapphire HD4850 X2 2GB( Dvě jádra ) tak pochybuju ze ma na to slabej comp. Pise to neco o securomu ale ten crack ja pouzivam a v pohode:bash:
0 Dutch Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 xD securom vs. ATI ... zjisti co přesně to píše
0 Horvy Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 já si myslím že když mu to nepujde že stejně o nic nepřijde XD a jak tady říkali stáhnout patch a nové ovladače pootom to pujde
0 luschak Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 5, 2009 Dutch napsal: xD securom vs. ATI ... zjisti co přesně to píše Securom can't be load on my PC...Toto to pise
Otázka
luschak
Cus! Pucil jsem kamosovi GTA4 a ma Ati Kartu a nejde mu to. Ja mam nVidia a v pohodicce. Nevite co s tim? (Samozrejme tu Atinu ma takovou aby mu to slapalo na max)
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts