michalsws Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Máte?jakej na ní máte názor?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Máte?jakej na ní máte názor?:psp: Podle mě to je fakt super hra:psp: hlavně multiplayer má super :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Podle mě to je fakt super hra:psp: hlavně multiplayer má super :bash: Taky si myslim:psp: nato ze je to na PSP,:) tk super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Pro mě asi nej hra na PSP , ale mohlo by být třeba SA na PSP :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Zkoušel jsem rychlost přepravy některých dopravních prostředků. Na dálnici na východu západního ostrova od rozestavěnýho hotelu(spíš od mojeho bordelu) až k informační tabuli před nejjižnějším mostem přes moře: Maverick: 55 herních minut Bojovej vrtulník: 35 herních minut PCJ: 35 herních minut(co šlo, tak jsem byl přikrčený) Comet:30 herních minut A potom od stadionu na SZ do zatáčky která je nejvíce na JV: Maverick: 2 herní hodiny Comet:1:45 herního času Ty druhý výsledky mě překvapily, čekal jsem, že vrtulník zvítězí když to vemu vzdušnou čarou a nic. Ale nejrychlejší je určitě bojový vrtulník, proto jsem ho ani nezkoušel. ale ještě otestuju:) PS: Vše bez nehody, ale neříkám, že to nejde rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 nej hra na psp multiplayer je dobry ale neni propracovan např nejsou tam lode vrtulniky letadla.. no rockstar nemela pry čas ale i tak je to good hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 good hra ae zbytecnej topic si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 good hra ae zbytecnej topic si myslim to bys mohl poslední dobou říct o každym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 je to nejlepsi hra co sem na pspcku hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemesis789 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 No velice Nice Hra, ale asi jak se da na pc stahovat de GTA SA stahovat auta atd... do PSPcka to nejde nebo nepujde nebo pujde?? a bude nove GTA na PSP ted je na ostatni konzole az na PSP NDS je new GTA??? nevite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niga Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 jestli mislis do gta na pc auta a tak stahnisi tohlehttp://www.gtaplanet.cz/download/programy/ggmm.html das instaler pak das new a musis to prepsat a snad na to pak prides Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 nej hra na psp multiplayer je dobry ale neni propracovan např nejsou tam lode vrtulniky letadla.. no rockstar nemela pry čas ale i tak je to good hra Jsou tam lodě, vrtulníky i letadla (ty jsou jen 2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 gta vcs je dle meho nazoru o hovne hra uz je to jen tahani penez ze znacky nic noveho v ni neni pro me i tak zustala lepsi liberty c s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 je to uplne pecka hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 mam otazku..gta VC stories je novsie alebo Liberty citz stories? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 jj vice city stories je novejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Hele ja ted mam na pam karte plno, ale az dohraju godfotra, tak si tam dam GTA:VCS a vono to ma multiplayer???Co se tam dela?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 mam otazku..gta VC stories je novsie alebo Liberty citz stories?dik ANO VYSLO TO PO LIBERTY CITY S. zahrnuje to udalosti pred originalnim vice city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Hele ja ted mam na pam karte plno, ale az dohraju godfotra, tak si tam dam GTA:VCS a vono to ma multiplayer???Co se tam dela?? v multaku muzes s kamosema parit v ruznych modech (vsichni proti vsem a dalsich) a je to fakt narez. Gta je v tomto udelane ulne perfektne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 TJN. Mulťák určo vyzkoušíme až si to tam bratr dá. Akorát by to chtělo infrastructure a ne jenom Adhoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 JJ to zkusim s syslem (sysasysa) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaschek58 Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Taky si jí občas zahraju je to bomba ale vy děláte karieru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2009 Taky si jí občas zahraju je to bomba ale vy děláte karieru? 1) to je ma mě?? a za 2) jestli jo: Tak to jsem nepobral... BTW: Godfotra jsem sice dohrál, ale nejdřív dohraju LCS a pak pudu na VCS EDIT:Můžu v LCS nakupovat nemovitosti jako ve VCS?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Pokud si dobře pamatuju tak v LCS se nemovitosti kupovat nedaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 aha dik..... hold musim co nejrychlejc dohrat LCS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.