Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

no tak ja to pred asi 2 dnema dohral.. na posledni tri mise ber rotacak :D jinak bych to nedal.. jak jsem dohral pribeh tak me to uz moc nebavi.. chodit jen tak a shootit do lidi :) Obcas zaparime s kamosema ale jinak ted jedu tekkena pres game sharing a v pondeli budu mit od kamose puceny origo.. mam to dobry kamosi maj psp slim a vetsinou aspon jednu hru... tak si to pucuju a parim.. momentalne mam pujceny uz 2 hry :D GTAVCS doporucuji...

Odesláno
je to skvělá hra ale nemůžu se dostat přez jednu misi pro Diaze....je to opět ňáká předávka drog ale musim tam odstřelit asi 8 sniperů a je na to hrozně málo času, vždy mi aspoň 3 snipeři zbydou =( není ňáký snažší způsob jak tuto misi udělat? =)

nwm co ti na tom neslo ja to dal asi na 3 pokus.. orientuj se podle tech cervenejch sipek jak mas u optiky kdyz miris.. snad das vsechny.. opravdu to pak neni tezke

Odesláno
S touhle misí sem zas takový problémy neměl. To spíš až je postřílíš tak bude problém tu misi dodělat. To spíš sem se zasek stejně jjako kámoš v misi kde se maj kosit antény na policejních stanicích. Ale nakonec sem to s pomocí vrtulníku udělal.

s tim vrtulasem to snad ani jinak nejde jinak muj nejvetsi zasek byl u mise kde vas chce armando upalit plamenometem :)

s tim sniperem ber to postupne at dlouho nezamerujes ja si bral hezky poporade a v poho sem to stihl

Odesláno
S touhle misí sem zas takový problémy neměl. To spíš až je postřílíš tak bude problém tu misi dodělat. To spíš sem se zasek stejně jjako kámoš v misi kde se maj kosit antény na policejních stanicích. Ale nakonec sem to s pomocí vrtulníku udělal.

to já zase s totou misí problém neměl všechno sem objel autem a zničil, až na konci při 6ti hvězdičkách sem si pomohl cheatem =D

Odesláno

no ta mise je dlouha a jde paradne zkratit

Gta VCS jsem vyhral bez jedineho cheatu nekdy psali ze kdyz pouzijes cheat a ulozis to tak nemuzes mit uz 100% hry...

Edit: a co balonky strilite?

Edit2: ja mam hlavni linii hotovou

dovoz aut lodi hotov

balonky asi 77

crash mise z autobusem

vodni cast par misi

mise s helikopterou s letadlem

a skoro sem udelal shoot range

a mam asi 56%

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu