pororo Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 no uz me to omrzelo :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Je to nice hra dost me bavi (hlavne s cheatama :D) Good MP a hlavne supr grafika. Jen me stve pri vysokych rychlostech to dokreslovani. Proste jedes rychle narazis a po 2 vterinach se ti nacte zabradli. LOL. Nerikejte ze takovy topicy sou na hvno. Co by jste tady jako chteli psat?? OMG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Já sem zase zkoušel zrychlení z 0 na 100. Pomocí CHEATER DEVICE jsem si nadatloval tachoměr. A na letišti sem to tůroval :) Nejlepší zrychlení, tedy pokud si dobře pamatuju má comet, pak infermus. Ale infermus pak porsche trhne v rychlosti nad 100 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Tak problém s pomalym načítánim máš jenom s OFW nebo s pomalou kartou. Já takovejhle problém nikdy neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simonyi56 Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 hodně super ten mulťák je třída hráváme ve třídě 14 děcek má psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P3tter Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 čawte. PLs nema někdo češětinu ?? jako Titulky THX za odpovšd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Pochybuju ze nejaka vubec je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikDomi Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 je to skvělá hra ale nemůžu se dostat přez jednu misi pro Diaze....je to opět ňáká předávka drog ale musim tam odstřelit asi 8 sniperů a je na to hrozně málo času, vždy mi aspoň 3 snipeři zbydou =( není ňáký snažší způsob jak tuto misi udělat? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 no tak ja to pred asi 2 dnema dohral.. na posledni tri mise ber rotacak :D jinak bych to nedal.. jak jsem dohral pribeh tak me to uz moc nebavi.. chodit jen tak a shootit do lidi :) Obcas zaparime s kamosema ale jinak ted jedu tekkena pres game sharing a v pondeli budu mit od kamose puceny origo.. mam to dobry kamosi maj psp slim a vetsinou aspon jednu hru... tak si to pucuju a parim.. momentalne mam pujceny uz 2 hry :D GTAVCS doporucuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 je to skvělá hra ale nemůžu se dostat přez jednu misi pro Diaze....je to opět ňáká předávka drog ale musim tam odstřelit asi 8 sniperů a je na to hrozně málo času, vždy mi aspoň 3 snipeři zbydou =( není ňáký snažší způsob jak tuto misi udělat? =) nwm co ti na tom neslo ja to dal asi na 3 pokus.. orientuj se podle tech cervenejch sipek jak mas u optiky kdyz miris.. snad das vsechny.. opravdu to pak neni tezke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 S touhle misí sem zas takový problémy neměl. To spíš až je postřílíš tak bude problém tu misi dodělat. To spíš sem se zasek stejně jjako kámoš v misi kde se maj kosit antény na policejních stanicích. Ale nakonec sem to s pomocí vrtulníku udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikDomi Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 už sem to zkoušel nejméně 5x a ještě se mi to nepovedlo =( asi to moc neumim s analogem =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 S touhle misí sem zas takový problémy neměl. To spíš až je postřílíš tak bude problém tu misi dodělat. To spíš sem se zasek stejně jjako kámoš v misi kde se maj kosit antény na policejních stanicích. Ale nakonec sem to s pomocí vrtulníku udělal. s tim vrtulasem to snad ani jinak nejde jinak muj nejvetsi zasek byl u mise kde vas chce armando upalit plamenometem :) s tim sniperem ber to postupne at dlouho nezamerujes ja si bral hezky poporade a v poho sem to stihl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 Tak tu misi sem eště nehrál, ale předpokládám že to bude něco podobnýho jako Portlandský masakr motorovou pilou v LCS. To sem udělal až asi na pátej pokus pomocí 5 molotovů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikDomi Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 S touhle misí sem zas takový problémy neměl. To spíš až je postřílíš tak bude problém tu misi dodělat. To spíš sem se zasek stejně jjako kámoš v misi kde se maj kosit antény na policejních stanicích. Ale nakonec sem to s pomocí vrtulníku udělal. to já zase s totou misí problém neměl všechno sem objel autem a zničil, až na konci při 6ti hvězdičkách sem si pomohl cheatem =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 NJN. Zkus to bez cheatů frajere. Já sice většinou cheaty používám, ale GTAčka na PSP se snažim projít bez nich a zatim se daří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 no ta mise je dlouha a jde paradne zkratit Gta VCS jsem vyhral bez jedineho cheatu nekdy psali ze kdyz pouzijes cheat a ulozis to tak nemuzes mit uz 100% hry... Edit: a co balonky strilite? Edit2: ja mam hlavni linii hotovou dovoz aut lodi hotov balonky asi 77 crash mise z autobusem vodni cast par misi mise s helikopterou s letadlem a skoro sem udelal shoot range a mam asi 56% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrikDomi Odesláno Únor 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2009 no 100% bych to asi ani nedohrál mam teprv něco kolem 40% a budu to muset vrátit kámošovi, tak se snažim co nejrychlejš dohrát aspoň hlavní mise =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjvaca Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 PLS jak udelam aby mi nastoupila kurva do auta tutanim ji prilakam ae pak tak stoji jak tvdy Y pls o radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2009 PLS jak udelam aby mi nastoupila kurva do auta tutanim ji prilakam ae pak tak stoji jak tvdy Y pls o radu.. Bracha v LC na PC zbalil holku s perenialem (trabant) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Normálně vmeš auto, přijedeš ke šlapce (když přijedeš k normální ženský tak nikdy nenastoupí). Ona pak bude dělat že je udejchaná a pak si nastoupí. Pozor! Když nastoupí tak za každou vteřinu jí automaticky zaplatíš dolar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Tak GTA VCS jsem nehrál ,ale nedávno jsem si kooupil LCS a to je fakt pecka a co jsem koukal na par obrazku z VCS tak po graficky strance je to jeste lepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Pozor! Když nastoupí tak za každou vteřinu jí automaticky zaplatíš dolar. A proto je nejlepší ji potom zabít. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Jooo hoší já mám děvky zdarma:) stačí udělat ty mise pro svoje bordely... snad si to nepletu s něčím v LCS:) jinak obě GTA jsou bomba... VCS má lepší grafiku a jsou tam letadla a vrtulníky ale v LCS se mi víc líbí to město... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Jooo hoší já mám děvky zdarma:) stačí udělat ty mise pro svoje bordely... snad si to nepletu s něčím v LCS:) jinak obě GTA jsou bomba... VCS má lepší grafiku a jsou tam letadla a vrtulníky ale v LCS se mi víc líbí to město... To jo no, každá hra má něco jinýho. Podle mě je lepší VCS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.