lukis Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 jakto ze vam jde multipalyer?? ja zapnu multiplayer a zadan mistnost nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaschek58 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 1) to je ma mě??a za 2) jestli jo: Tak to jsem nepobral... to bylo na všechny já hraju jen multiplayer a občas si zablbnu tak sem se jen zeptal jaký to je v karieře jestli si to mam taky dohrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 jakto ze vam jde multipalyer?? ja zapnu multiplayer a zadan mistnost nic ten multiplayer je jen přes ad-hoc :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomaschek58 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 1) to je ma mě??a za 2) jestli jo: Tak to jsem nepobral... BTW: Godfotra jsem sice dohrál, ale nejdřív dohraju LCS a pak pudu na VCS EDIT:Můžu v LCS nakupovat nemovitosti jako ve VCS?? to bylo na všechny chtěl sem se jen zeptat jaký to je v karieře jestli si to mam taky zahrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 je to fakt bomba mněl sem ji pučenou od kámoše ale tet sem si ji objednal taky z PSP Hrajte.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 to bylo na všechnychtěl sem se jen zeptat jaký to je v karieře jestli si to mam taky zahrát... AHA tak to potom jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Gta VCS je skutecne povedena hra pomerne dlouhy pribeh taky zaujme grafika PS: mam asi neco pres 56% zbyvaji balonky vedlejsi mise atd.. myslim ,ze zabavi na dlouho Edit: karieru sem dohral a stoji to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 TJN. Ja sice hraju LCS, ale to je taky good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Jojo VCS také vlastním a nemužu si ztěžovat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rick Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 jak už vice sity nebo liberty city a nebo gta 4 jsou to všechno skvěle hry s obsahlym příběhem a skvělou grafikou.vyborna hra vas zatahne do celkem prosteho děje s velmi propracovanimi detajly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 JJ hrali jste nekdo GTA:SA?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Podle mě SA hrála většina lidí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 TJN, ale zajimalo me kolik lidi to hralo (a dohralo) bez cheatu jak ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 V 79,9 % mi SA hodilo chybu. Ať jsem dělal co jsem dělal rozhodně už jsem to pak nerozchodil a ano... řekl bych, že nás, co jsme si prošli cheatovacím obdobím, už to s nima ani nebavilo ;-). Každopádně je to riadné OT... sryyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marklar Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 rozhodne luxusni hra, ale lcs me bavi vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Mě LCS moc nechytlo .... více se mi líbilo LCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marklar Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Mě LCS moc nechytlo .... více se mi líbilo LCS :cheesygrin: to ma svoji logiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 xD LOL Cartmane. Přečti si co napíšeš než to napíšeš :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Lol :D ajo sakra :D :D sry ..... VCS se mi moc nelibilo a LCS jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 TJN, ale zajimalo me kolik lidi to hralo (a dohralo) bez cheatu jak ja :D Tak třeba ja to bez nich dohrál ale jen mise ne celou hru na 100% , taky to byla moje nejdraší hra na PS2 dal sem za ni 2300 kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 tady něco máš http://www.yourpsp.estranky.cz/stranka/gta-liberty-city-stories-cheaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Mozno si mysli ze je vhodne autorov za dobre vykonanu pracu odmenit. :) Ja som napriklad kupil Pokemon Fire Red na GBA za 1999,- :D Je to krajsi pocit mat doma originalku...aby som nebol OT tak gta vcs je jedna z hier ktoru by som si kupil origo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 MNO ja jen vypaluju, az na CS SOURCE mam jako jednu z malo her orig, pac orig hry chci jen k narozkam.A maximalne bych si koupil TEST DRIVE UNLIMITED kvuli nice multiplayeru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2009 Ty seš malej blázen:wohow:... Jak někdo v dnešní době může kupovat hry ..:psp: tak to taky nechápu...já na psp ani ps2 ani na kompa nemám ani jednu origošku:)...jinák s gta vcs sem strávil tejden na dovolený v chorvatsku a nice hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 evite jestli na to jsou nejake CHEATY? na PSP GTA VCSDystak mi je hodte na PM... Diky FUUUJ TY ČÍTŘE. :bann: na PSP :D Ja mam na poc origo hry jen ty co se daj dobre hrat po netu treba FIFA/NHL/CS (non steam suxxzzz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.