Kaulyjunior Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Podle me super hra....stravil sem s ni hodne casu a dost se u ni vyblbnul,ale multi sem este nezkusil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom!s Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 čus potřeboval bych poradit mám GTA VCS ale seká se mi a nevim proč prosil bych o pomoc...díky mám PSP 2001...vadí to nějak?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 jedna z nejlepsich her na psp bavi me urcite vic nez lcs, hlavne to plavani je dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScRyX Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 čus potřeboval bych poradit mám GTA VCS ale seká se mi a nevim proč prosil bych o pomoc...díky mám PSP 2001...vadí to nějak?:cry: Mas CFW? Mozno nemas nastaveny takt CPU na max., tak si ho vo VSH menu (SELECT v XMB :cheesygrin:) nastav na max...ak UMD, tak nvm, kamos ma origo umd a seka mu to :) Alebo mas zlu verziu hry stiahnutu, skus inu :) Ja sa len dohadujem, lebo nvm ci hras iso alebo umd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 převed to na iso a mělo by to jít v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom!s Odesláno Březen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2009 Ok a jak to převedu na iso?...znáte nějakej convertor?...omlouvám se ale sem začátečník...jo a co to je CFW? Jo tak to CPU jsem zvýšil a už se to tolik neseká...ale nevadí to nějak PSPčku že jede to CPU takhle na plno??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 PSPčku to nevadí. CFW (custom Firmware) umožňuje hrát hry v ISO/CSO. Na převod je dobrej program CSOnDAX a na tomhle foru jsou na něj linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Mne to tiež sekalo ako kedy...zmenil som cpu clock v hre na max a ide to pekne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2009 Vice City je suprová hra, jenom mě štvě, že v multiplayeru nejsou lodě a letadla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjvaca Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 pls o radu sem zhruba ve 30% a mam tam misi jak prijedu od D na parkoviste tam mam predat drogy, pak musim zabit vsechny snipery to z obtizema udelam ae pak ta cesta nakladakem ujedu 100 metru nalepi se na me auta strili do me 10 sekund a sem tuhej.... uz se kvuli tomu malje rozbil psp jak sem do nej triskal.... :( Ok a jak to převedu na iso?...znáte nějakej convertor?...omlouvám se ale sem začátečník...jo a co to je CFW? Jo tak to CPU jsem zvýšil a už se to tolik neseká...ale nevadí to nějak PSPčku že jede to CPU takhle na plno??? http://rapidshare.com/files/177934590/CSOnDAX.exe.html taky mas link na konvetrtor kdyby ti to neslo stahnout jako z rapida poslu ti to pres icq ma to cca 100kb. a nasel sem to u brenta na topicu aby tu zas negdo nehrotil ze sem nerek ze je to od nej:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 hele a nevite nekdo jak ziskat robota a k cemu slouzi zkousel jsem to podle videí na youtube ale nefungovalo mi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpunkrock Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 hele a nevite nekdo jak ziskat robota a k cemu slouzi zkousel jsem to podle videí na youtube ale nefungovalo mi to. ked myslis robota tak ked som to hral naposledy som mal misiu a tam som sa mal s robotom dostat do nejakeho trezoru :cheesygrin: asi myslis toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 jj toho myslim ale na youtubku sem videl jak tam s nim jezdili i mezi lidma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 mam otazku..gta VC stories je novsie alebo Liberty citz stories?dik jj je asi o rok a je to super hra(hlavne s cheat device) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 (hlavne s cheat device) Já nechápu jak se to s cheat device může někomu líbit více.....:roll: Podle mně je to bezva hra,s trošku horší grafikou,ale kazit si jí s cheat device:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Mno s cheat device pokud vim se dá měnit i prostředí vice city, takže asi proto. Ale cheatovat je trapný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Mno s cheat device pokud vim se dá měnit i prostředí vice city, takže asi proto. Ale cheatovat je trapný. Divný je že to říká největší cheater z rodiny xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 co jsem tak ruzne cetl recenze, tak se mi to zda jako super hra, dneska si ji jedu koupit tak otestuji a pak dopisi svuj nazor. edit: hra je super...donutilo me to i nainstalovat si vc na pc a jsem nadseny jeste otestuji multiplayer a doufam, ze budu stejne nadseny :-) pridavam vam par uzitecnych odkazu: http://www.gamespot.com/psp/action/grandtheftautovicecitystories/hints.html - cheaty http://xzone.cz/nahledpsp.php3?idg=107 - hra http://ps.hrej.cz/clanky/recenze/gta-vice-city-stories/ - recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Ja myslim ze je to super hra ale mohl by byt uz na psp naky novy dil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dorobot Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 coze? v gta vice city na psp jsou letadla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 jj letadla i vrtulniky. ale letadel je hodne malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gregi Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 coze? v gta vice city na psp jsou letadla? kdyby si nevedel kde, tak tady jich mas par ukazanych: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rasty1468623138 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Čus lidi, jak se vkládá hudba do GTA:Vice City Stories?Já jsem to zkoušel podle návodu který jsem našel na netu ale nešlo mi to.Psalo se v něm že si mám stáhnout program Exact Audio Copy, tak jsem si stáhnul verzi 0.99 prebeta4.Pak se tam psalo že až si ten program stáhnu tak ho mám nainstalovat a v něm kliknout na CONVERT MP3 MUSIC TO HARDDISK, jenže tuhle funkci tam vůbec nemůžu najít:-( Pak že mám tu hudbu převést do formátu .toc ale do tohodle formátu to ten program vůbec neumí:-( ...PLS poraďte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 coze? v gta vice city na psp jsou letadla? tak letadlo bylo i v puvodnim vice city... dokonce takovy to vodni, zes s nim mohl pristavat na vode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 jj to je ve vice city stories taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.