domvala Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Ahoj, může mi někdo poradit jak mám v GTA změnit jazyk titulků? Chtěl bych si tam dát španělštinu (když jsem se díval dovnitř iso souboru, tak tam byla), ale nikde v menu START jsem nenašel nic co by jazyk změnilo, díky za odpověď!:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Pls, zkousel jsem najit vrtulniky podle toho videa z yt, ale jeste je tam nemam. Mate nekdo predstavu, kolik musi bejt odehrano aby tam byly? Nebo jestli existuje misto kde vrtas najdu i na zacatku hry, sem s tim. Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Pls, zkousel jsem najit vrtulniky podle toho videa z yt, ale jeste je tam nemam. Mate nekdo predstavu, kolik musi bejt odehrano aby tam byly? Nebo jestli existuje misto kde vrtas najdu i na zacatku hry, sem s tim. Diky... Letadla, vrtulníky a lodě se ti ovolněj, až budeš mít uvolněný druhý ostrov, což je asi ve 44% hry (40-50%, už je to nějakou chvilku, co jsem to hrál :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Te prd, ja mam asi 5%, to se jeste nahraju nez budu litat. Dik za odpoved... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ale jestli o to tolik stojíš, tak neni problém si na netu sehnat save ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer007 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Ne, ne, uz by me to neba, ja si to postupne projdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 GTA Vice city stories je jedna z nej her pro me na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megapix Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 mam takovy mensi problem... uz jsem hru dokoncil na 100% a chtel bych si hru zahrat znova od druheho ostrova...sthanul jsem si save ale kdyz se mi loaduje ve hre ten save tak me to pise loading failed.Save data is corrupted...nevite nekdo proc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 mam takovy mensi problem...uz jsem hru dokoncil na 100% a chtel bych si hru zahrat znova od druheho ostrova...sthanul jsem si save ale kdyz se mi loaduje ve hre ten save tak me to pise loading failed.Save data is corrupted...nevite nekdo proc ? Nemáš save pro špatnou verzi? (EU/US) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megapix Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Nemáš save pro špatnou verzi? (EU/US) no prave kdyz tam dam verzi pro europe tak me to napise load failed ale kdyz tam dam verzi pro North America tak to ani nic nealoduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megapix Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Nemáš save pro špatnou verzi? (EU/US) no prave kdyz tam dam verzi pro europe tak me to napise load failed ale kdyz tam dam verzi pro North America tak to ani nic nealoduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.