Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bajka s příchutí fejetonu


Kamikaze211

Recommended Posts

Z nudy sem něco vytvořil a na boardu se to celkem líbilo. Tak to šoupnu sem. Snad se aspoň zasmějete :)

Medvěd prohraje všecky peníze v kasínu a potká lišku v lese jak hraje na počítači hokej. Ptá se jí, jestli nejdou nějak vydělat peníze přes internet, protože prohrál všecky peníze v kasínu. Liška protože je chytrá, řekne že si může založit e-shop s medem který ukradne včelám. Medvědovi to příjde jako dobry nápad a jde pro med přes celý les. Liška zatím dělá webové stránky s e-shopem (přes webzdarma). A jak už má Medvěd hodně medu vrátí se k lišce a ta řiká že už má hodně zakázek.

Tak prodají první kilogram a Medvěd chce své peníze, ale liška mu je nechce dát protože je to její počítač. Řekne že mu je dá zítra odpoledne až prodá další med. Medvěd tedy je trpělivý a počká do zítřka. Ale tam kde bydlela liška tam už jsou jen policejní inspektoři Ježek a Kos kteří mají zatykač na Medvěda.

Medvěd řekne inspektorům že on pracně sehnal med a Liška utekla za Krejčířem na Seychely nebo bůh ví kam .. ale nevěřili mu a vzali ho do vazby.

Čekal 48 hodin než ho propustí a stále řval: "Jsem nevinný, pusťte mě ven!" Ale nikdo ho neposlouchal ani dozorčí slon ani taxikář moucha. Pak se objevilo světlo a mříže se otevřely ... někdo zaplatil kauci ... Medvěd samou radostí rozbil dveře a utekl aniž by si vzal svoje věci. Kdo by to čekal? Byl to parťák Liška.

Ponaučení: Nikdy nevěř někomu, koho opravdu dobře neznáš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na přání kongondra007 jsem to přeložil do češtiny,strávil sjem nad tím asi 10 seund :D ( google překladač) takže to není přeložený doslova ale,aspoňpochopíte část příběhu,pokud lachtan na to má autorský práva a chce abych to smazal,budu ochotnej to smazat!!!!

tak a teď uš ten příběh :

Nebezpečné znalosti

We'have udělal několik písemných zkoušek, ani jeden z nich byl úspěch, a já jsem chtěla jít domů.

Naštěstí jsme měli poslední lekci, biologi. Museli jsme se přečíst něco o zvířatech v Africe a říct něco 'bout nich.

Nicméně jsem byla docela unavená .... tak jsem zavřené oči a my spali. (A pak se stalo noční můrou).

Probudil jsem se na pláži na ostrově. Možná by někdo byl šťastný, ale i wasn't. Voda byla černá jako uhlí. Popel a kouř. Flying jako sníh. Bylo to jako scéna z hororu.

Byl jsem zmatený. Že svět vypadal tak nereálná. Bála jsem se. Vyděšený. I standed nahoru a začal chodit. Nevěděl jsem, kde jsem dál. Měl jsem pocit, jako není čas. Cítil jsem se stejně jako všichni čas, všechno bylo dobré, aby byla upálena. Vypálení na popel.

Chtěl jsem se domnívat To je sen. Ale já jsem nebyl schopen. Bylo to jako každý smysl v mém těle bylo mi říkal: "To je skutečný".

Náhle, šedá, temně plášť byl teared kromě některých light.

Byl modrý. Vzduchu byla hustá, že mnohé z toho, byl jsem sotva schopen vidět.

Dokonce i ten malej, to byl pro mne jako anděl. Myslel jsem, že to je zázrak. Myslel jsem, že to je Bůh. Bohem. Byl jsem schopen pohybu. Nemohu dýchat.

Chtěl jsem, aby se modlil. Potřeboval jsem, aby se modlil. Podobně jako něco v fartherest rohu mého názoru byl tlačí, abych se modlil.

Nikdy jsem se modlil před. Nevěděl jsem, co na to říct. Co mám dělat. Takže jsem byl jen žádají o odpuštění. Byl jsem pláč. Byl jsem prosila.

Začala jsem brečet.

On přestěhoval se svou ruku. Bylo to, jako kdyby se přestěhoval s kouzelnou hůlkou.

Všechno se stal normální. Neexistoval žádný popela, žádný kouři.

Byl krásný ostrov. Květiny, zvířata. Jasná obloha.

A tam byly ty malé roztomilé Mans s jejich křídla. Flying. Všude.

Ale náhle, v modré oblohy začaly blednout.

Je bledý a stal se začala měnit na červenou.

Pak se objevily obrovské létající čluny. Pouze z jejich vystoupení jsem věděl, že oni mají přinést úmrtím. To jsou prý zničit.

A pak, pak to začalo.

Bright světla, červené nosníky z nebe. Z těch lodí.

Ničit všechno.

Ti byli trochu Mans umírá. Do stovek. Do tisíce.

Když byli hotovi, jeden z těch lodí plujících pod přistál na pláži a velký rhinoceurs vyšel z něho.

Byli to hrozné, další pak víme, nowdays, chůzi na dvě nohy, držení zbraně a velké hledání něco živého s jejich velké červené oči.

Pak se trochu krásná věc přestěhoval s rukou a nosorožec zmizel, myslím, že to byl jeden druh hi-tech úrovni projekce.

Vypadalo stright se mi do očí a pak, i dont know how, mám nové poznatky.

Bylo to, jako kdyby byl jsem vstoupil do druhé úrovně fyzického bytí. Jako kdybych byl létání ve vesmíru v uprostřed ničeho. Je levou tak dobře.

A znalosti, slova, slova proudů. Byli létají kolem mě. A pak to začalo thay vsáknout do mého těla. Do mé mysli.

A pak? Pak to skončilo. Najednou přestal a já stál na zápalné zem, znovu. A já to věděl. Věděl jsem, že všechno. Vše o vesmíru, nosorožec a je ze života. Věci, které by měly zůstat ve stínu zapomnění, a to navždy.

A pak se trochu thingie přestěhoval s rukou, moře rozdělili a vytvořili awsome formace ve tvaru whirpool. On roztáhl své ruce, držící zářil perlou v jeho pěstí. On vdechl na ni a začala se pohybovat lehce. Přesun ke mně. A v jiném okamžiku, kdy jsem ho hospodářství. Je mi s happines obsazeno. Díky šťastné myšlenky.

Jeho tělo se začalo třást se. Najednou tam byly dva subjekty. Jeho staré tělo změnilo v prach, do popela. Jedná se začala rozpadat daleko jako vítr byl vyfukování. Druhá část se začala pohybovat. Bylo to svítí, žhavý. Bylo to jako druhé slunce. Je přemístěna do kruhu, zkrátí vzdálenost mezi ním a mnou.

V whirpool byl bouřlivý. Nicméně jsem slyšel. Slyšel jsem, že to, co chtěl říct. Řekl, že jeho poslední slova. "Jedinou věc, kterou nikdo nemůže vzít pryč od nás, je naše duše. Pouze naše duše."

Přešel rychleji a rychleji. V jednom okamžiku jsem byl uvnitř whirpool, na této planetě a v jiném okamžiku, kdy jsem se nechat zatáhnout do. A zem explodovala. Tato planeta byla scatterred do maličké kousky a byl jsem tekoucí vodou.

Měl jsem slzy v mých očích. I plakala. Já šeptal: "Já se na tebe nikdy nezapomenu, nikdy."

Probudil jsem se ve škole, jak sedí na židli v mém stole, ve třídě. Přesto v biologii lekci. I když jsem tam celé hodiny, dny.

Byl jsem něco hospodářství, lisování, že v mé pěsti. Podívala jsem se tam. To bylo to, že lesknoucí se perlou. Tak to was't sen.

"Ty konečně probral, Peter Pan", vykřikl: učitel, "Takže, co mi můžeš říct o nosorožce?"

... Bylo tisíci lety. Ti nejvíce technicky rozvinuté rasy cizinců na rhinoceurs, navštívil desítky planet. Jsou tam zanechali své pozorovatele. Chtěli se dívat, pozorovat, jak se život vyvíja. Jak to funguje evoluce.

Nicméně, jak čas přišel v celé o tom, jak život byl rozvoj těchto ponecháno-za ty, ty, které pozorovatelé začali ztratit jejich inteligence a po mnoha letech, se staly hloupá zvířata, protože jsme dnes ví.

A teď, po mnoha letech výzkumu ve vzdálených částí vesmíru, na rhinoceurs se vrátil a byl šokován, co se stalo s jejich soudruzi, na své přátele. Pro ty, kteří zůstali pozadu. Pro ty, které měl k výzkumu, k pozorování.

V přívalu angryness, což je způsobeno tím, teror od uknowningness, že vyhlásil válku k celému vesmíru. Anihilated První závod byl závod Euner. Race mírové nevinné létající bytosti, k péči o každou formu života.

Nosorožec jsou jako časované bomby. Mohou přijít kdykoliv a pomstu za skutky jsme nikdy udělat. A kdo ví, možná krávy, psy, kočky a jiná zvířata jsou jen zbytky civilizace žijící ve vzdálené, neznámé, vesmír .)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu