Han3 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Můj výtvor... prozatím jsem ho smazal, vylepšuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Ja osobne jsem zaprisahly ateista a k vire me nikdo a nic nedonuti. Nikomu jeho nabozenstvi nehanim, je to kazdeho svobodna vule a je docela zajimave spocitat, kolik "verzi" viry v boha je na svete. Je taky dosta zajimavy sledovat sledovat, co je clovek pro svou viru udelat a obetovat, tim nechci narazet na nabozenske fanatiky co se pro Alaha nebo pro koho to je odpali, to ne, mam na mysli ze se vzda treba nekterych pozitku, ukonu, majetku atd. Jenom bych dodal ze sice jsem ateista, ale kolikrat mam pocit, ze nejaka ta vyssi moc tu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 heh no.. verici nejsem.. ale nvm asi jehovisti sem nepatri co? mam strejdu jehovistu.. a je to docela hruza co vim ze oni musi delat.. a co nemuzou delat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 můj pohled na tuhle problematiku je takovýto: Nemám rád víru v jakémkoli ohledu.Nevěřím, že existuje něco nadpozemského.Jsem absolutně nevěřící člověk.Podle mě je křesťanství jakýsi projev fanatismu, ikdyž v dnešním moderním světě nenásilný.Dal by se klidně přirovnat třeba k Islámu jenom s tím rozdílem, že křesťanství nebojuje ve jménu boha...Nesouhlasím s tradicemi křesťanství a lidé, kteří jsou ortodoxními křesťany jsou pro mě blázni.to je asi můj názor na křesťanství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Hmmm sem zatim jedinej kdo pravidelně chodí do kostela :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Do kostela nechodim, věřící taky nejsem, nikomu jeho víru neberu je to jeho věc a pokud mě stím neotravuje respektuji ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 souhlas s tazem :) jen me prijde krestanstvi takove az sektarstvi..znate to oslavne pisne,modlitby,klaneni,kleceni,stani ale cemu???neverim v existenci boha a neverim ze nekdy po svete chodil nejaky jezis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 no ja osobně viru nemusim a hrozně my vadi fanatici vim že se to moc nedava ke křestanství ale dokud mě tim člověk neobtěžuje nebo jine lidi tak je my to uplně jeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Já věřim na boha ale abych každou neděli chodil do kostela a furt se modlil to ne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 křesťanství, islám a tyhle podobný jsou pro mě všechno naprostý hlouposti, kdo četl satanistickou bibli (velká část z toho co tam je dává smysl - bohužel tady na foru jsou děti a rozum nemaj, takže nečekám, že byste to četli) ví o čem mluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Studoval jsem 2 roky světová náboženství v semináři a to ze mě udělalo atheistu.. Stejně všichni kopírují od Egypťanů.. Fuj nemusím.. Ortodoxy už vůbec ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 xDante1986: Ale jo, někteří to i četli :) Jo, část z toho dává smysl, některý kousky fakt moc dobrej, jen ten zbytek ohledně rituálů apod. mi přijde jen jako natahování k vytřískání prachů. Prostě prolog a devatero dobrý, zbytek vypustit a je to zajímavá živtní filozofie. Můj přístup k náboženství je trochu složitější, takže kromě hlasování to specifikuju - věřící nejsem, věřící mi nevadí, ale na církev, převážně křesťanskou jsem strašlivě alergický :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 1. Satan znamená ukájení choutek, nikoli odříkání! 2. Satan znamená živoucí existenci, nikoli vymyšlené spirituální báchorky! 3. Satan znamená neposkvrněnou moudrost, nikoli pokrytecký sebeklam! 4. Satan znamená laskavost k těm, kdo ji zasluhují, nikoli lásku, vyplýtvanou na nevděčníky! 5. Satan znamená pomstu, nikoli nastavení druhé tváře! 6. Satan znamená odpovědnost vůči odpovědným, nikoli péči o psychické upíry! 7. Satan znamená člověka jako pouhé zvíře, někdy lepšího, mnohem častěji však horšího než ti, co kráčejí po čtyřech, člověka, jenž se díky božskému duchovnímu a intelektuálnímu vývoji stal nejzkaženějším zvířetem! 8. Satan znamená všechny takzvané hříchy, jelikož vedou k fyzickému, mentálnímu nebo emočnímu uspokojení! 9. Satan je nejlepším přítelem, jakého kdy církev měla, jelikož ji po celá ta léta pomáhal udržovat v chodu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 podle me je krestanstvi hloupost a jeptisky,papezove a ja nevim co jeste,co v tom "delaj" tak tem jde podle me prevazne jen o penize - nakonec pretvarovat se je celkem jednoduchy ;) A neresim jestli existuje buh nebo ja nevim co,nebudu si nic nalhavat a radsi to nebudu resit abych se nakonec utopil v myslenkach a predstavach ze existuje nakej buh a pomalu bych si zacal zvykat ze snad kdyz se pomodlim zacnou bejt veci lepsi...verim maximalne v sam sebe ponevadz jak cas plyne tak si uvedomuju ze se kolikrat neda verit ani v lidi u kterejch doufamz e v ne verit muzu,natoz abych veril v neco co nevidim,neslysim a ani se s tim nebavim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 a přesně tohle jsou situace, kdy vím, že enemy patří mezi rozumné lidi a jen se rád hádá jako já :) enemy gratz za tvé rozumné postoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Ja si mislim ze to sou keci a Zadnej buh neni .,!hytler to byl ulicnik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 ^ Brutusi ty seš fakt kretén, nedivil bych se, kdybys byl největší týpek z vaší třídy, protože seš typickej machírek kterej ve škole, ale i v životě za těch pár let pobral velký HOVNO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 v tvém případě bych možná zkusil základní školu 1-2. ročník ....český jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 dante trochu si se protirecis..rikas ze nemas rad krestanstvi islam etc. ale satan je vlastne taky vira v nekoho nepopsatelneho..nebo je taky mozny ze sem te spatne pochopil..jde to jestli myslis ze ta ideologie ma neco do sebe nebo jestli si jen myslis ze ten satanuv kodex nebo co to je ma neco do sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 satan je pouze idea nikoliv víra......satanismus není víra.... a nejsem satanista, ale velká část toho co říkají....se mi velmi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Všechna nábožensví na světě jsou prapůvodem válek a útlaku........ Jsem sice 100% ateista, ale veškerou slušnou formu víry samozřejmě toleruji..... Vezmeme-li si křesťanství jako předmět topiku: .....už z historického hlediska se ze mě nikdy katolík nikdy stát nemůže......... ......všechna zvěrstva její minulosti nesmí být zapomenuta (5 mil. upálených na hranicích a papežovské žehnání hitlerovým zbraním) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 křesťanství je bohužel pro blbce....je mi líto, ale je to pravda.....přesně jak říká willík a je toho víc, ale obdoba je i islám ....tam je násilí pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 křesťanství je pro mě strašně konzervativní víra... už jen jak zakazovali veškerá zobrazení pohlaví a sex bez účelu početí. Prostě jsem dost proti tomu, nemám rád když se někdo se vším obrací za Bohem, o své problémy se musí starat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 nejlepší je, když je člověk materialista a věří jen tomu, na co si může "sáhnout".Tím by se odstranily všechny války pod záštitou víry, morální tradice, které jsou v souladu s vírou,atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 věřím na boha, ale zas jsem stejneho nazoru jak Lukez...takze verim i neverim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.