TheNail Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Co myslíte? jak dlouho na něj ještě vycházet hry?..rok? 2? 3? 4?... Rád bych,aby co nejdýl,protože mě moc nová technologie nezajímá,a jde mi spíš o to,abych si vůbec zahrál XD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 ježiš...co to je zas za hloupej topic? a jak dlouho vydrží ps3 a jak dlouho wii? chceš polemizovat...her je dost a hrát budeš mít pořád co...já mám teď cca 300 her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Jó jasný,já jen až zase bude třeba nějaký nový GTA,tak nechci plakat,že nevyšel na Xko :D ... tak bych chtěl vědět co si o tom myslíte vy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Asi tak... v minulém roce se z konzolí hrálo nejvíc na PS2 (teprve teď přestávají vycházet hry, vyšlo jich hodně přes 1000), a u téhle generace konzolí se očekává o pár let delší životnost než u minulé. Přeber si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 jak dlouho tady vydrzis ty?!!ja myslim ze jeste min nez xko:D ENJOY:love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 O pár let delší? :D .. to mě těší ... PS2 je tu dodnes a vycházej na něj hry. EDIT caesar : To mělo znamenat jako co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Záleží na tom jak Microsoft bude dobře platit vývojářským firmám a kritikům. Ono dostat zadarmo xbox elite s hrou Halo, tak tý hře dám taky 10/10 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 EDIT caesar : To mělo znamenat jako co? to melo znamenat ze my vime ze se strase moc tesis na xko az si ho koupis ale nemusis zakladat hlupucke topicy..podivej se na net jakou ma xko grafiku a jaky vykon a zkus popremyslet jak dlouho tu bude...ja myslim ze az si a neho nasetris bude porad stejne slavne jak ted ENJOY:love : EDIT: nebudu tu dal spamovat tak to pridam sem snad si toho vsimnes..mno muzes ho uzivat treba 100 let:Desli ti vydrzi muzes hrat stare hry..ja mam SEGU od mych asi7mi let a nekdy na ni hraju este ted..a myslis ze se na ni delaji hry??neee:Dproste de o POCIT.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 jCo to kecáš??.. Tak jsem se zeptal,ne? Chci jen vědět,jak dlouho ty investovaný peníze užiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Záleží na tom jak Microsoft bude dobře platit vývojářským firmám a kritikům. Ono dostat zadarmo xbox elite s hrou Halo, tak tý hře dám taky 10/10 :D asi tak :D to melo znamenat ze my vime ze se strase moc tesis na xko az si ho koupis ale nemusis zakladat hlupucke topicy..podivej se na net jakou ma xko grafiku a jaky vykon a zkus popremyslet jak dlouho tu bude...ja myslim ze az si a neho nasetris bude porad stejne slavne jak tedENJOY:love: výkon ? grafika ? dá se říct, že už dneska je to zastaralý :D ale ještě se tak 3-4 roky udrží a bude nadále brzdit vývoj herních konzolí :dozey::D a asi bych to rovnou locknul ať se tu zbytečně nešíří spam..tak to totiž na tomhle foru vždycky při podobný otázce končí :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 no dneska jsem četl jeden článek ale nějak bych tomu extra neveril ... prej ps3 a xbox už nestíhaj ... ty poslední hry co budou vycházet jednou prej skoro na max ... takže fakt nikdo neví jak dlouho vydrží ... ^^ tekk bla bla :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts