ALEX2121 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 přijde vám to jako dobrá koupě? nebo si myslíte že je to už slabej procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 myslim že dobrý ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 nejspíš preferuje AMD(jako já) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 je v poho ... ale pokud si koupil 5000+ BE, tak z nej dostanes klidne ten samy vykon ... muj pripad: amd athlon X2 5000 black edition - 3,15 Ghz ... ted si nejsem jistej, jestli ma 6000+ 512 nebo 1024 kb L2 .... ale to ti vejkej rozdil ve vykonu neudela.... a pokud bys pocital s tim, ze 6000+ pretaktujes, tak bacha na to, o moc vys se uz nedostane, ... tak 3,4 MAX ... a to musis mit jeste stesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ja bych si s radosti koupil takovej intel E8500 ale fotrik je strasnej skrt a to ma prachu ranec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 no takze bys to nekoupil ty ale fotrik...tak tady nebrec a bez nekam vydelavat.. 6000+ je nic moc..mam 5400+black kterej ma otevreny nasobic takze de v pohode taktovat...ale intel je intel..jen ti reknu ze musis vybirat procesor podle socketu desky aby sis nahodou nekoupil intel a mel socket AM2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ja sem se tu neptal co mam podle ceho vybirat nejsem takovej blb abych si koupil intel procak a AM2 desku,jinak kompa co mam tedka sme si kupovali s brachou a fotr v tom nemel nic(bracha uz bydli samostatne),a je mi 17 a chodim do skoly takze vydelavani na kompa je tak trochu nerealny, takze kdyz da fotrik aspon neco tak sem rad a jenom sem chtel vedet co si o tom procaku myslite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 tak me napadlo jestli by treba nebyl dobrej AMD x4 9550 akorat si rikam jestli spis neni dulezitejsi frekvence nez jadra,a nebo jestli se neda nejak slusne nataktit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaha Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 AMD do toho, dobrá koupě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 AMD do toho, dobrá koupě Zaprví: víš prd. Zadruhý: http://console-forum.net/showthread.php?t=44445 Zatřetí nechápu jaktože tyhle topici dostávají i po 14dnech do oběhu :) žeby post hunt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 asi post hunt... a ja bych volil intel xD sam ho mam a jsem nadmiru spokojeny ^^ mel jsem E6600 a to je solidni na vetsinu prace a ted na gta mam Q9300 :) a jinak jsem student, na vse si vydelavam sam na brigadku jsem chodil uz na zakladce - kdyz nekdo v 17ti rekne ze nemuze vydelavat prachy tak nevim no . . . :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Leden 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 ne ze bych nemoch ale mam toho dost ja mam cas az tak po 5-6 hodine a takhle pozde toho uz moc neudelas, jinak na prazky urco brigada bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VLAN Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Ja se taky pred casem takle rozhodoval a pak sem si rek: I do it INTEL, a sem s ním spojenej, je jich víc a je hlavně větší výběr chlazení, ale AMD jde líp přetaktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.