jakubgaluszka Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 chci se zeptat bude mass effect 2 ?a kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Původně byl Mass Effect plánovaný jako trilogie, ale tvůrci naznačili že jednička byla tak úspěšná, že toho možná bude i víc. Datum vydání se neví, letos by teprv mělo být oznámeno, takže si ještě počkáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Mass Effect 2 na PlayStation 3 nebude Datum vydání: začátek roku 2010 Platformy:Pc,Xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 Mass Effect 2 na PlayStation 3 nebude A můžu se teda zeptat,proč to zakládáš v PS3 sekci.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Březen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 cetl jsem bud konec roku 2009 nebo začátek 2010 ale už se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenderTheBig Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 tu mas novy artwork Chora's Den,bude to pokracovat od konca jednotky a budes si tam moct dat postavu co mas v jednotke:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Březen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2009 trailer jsem viděl tak nějak před měsícem a celkem mě překvapil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smack Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Rozhodnuto, že v češtině bude pouze PC verze Mass Effect 2, ta xboxová zůstane v anglickém originálu. :cry::cry::cry::angry: EDIT: nechtel sem zakladat novej post tak sem to soupl do tohodle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 ign.com gamespot.com google.com :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Proč kur*va otvírate zas ten topic je to 8měsícu starý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Prej kvůli reklamaci můžete příjít o finální savy (ty na import do dvojky) http://e-funweb.blogspot.com/2010/01/mass-effect-2-se-blizi-prekontrolujte.html Už se to někomu stalo, pokud zkoušel po reklamaci novou kariéru v Mass Effectu za starou postavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 čau jak je to s mass effectem k čemu jsou ty dve dvd? to musim mit to jedno nainstalovany?ja totizn emam hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 prave jsem se na to chtel zeptat...ted jsem cetl na jednom torrent trackeru ze nepotrebujes to nainstalovat na HDD ale rad bych kdyby to rekl nekdo jeste na potvrzeni, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 čau jak je to s mass effectem k čemu jsou ty dve dvd? to musim mit to jedno nainstalovany?ja totizn emam hdd Hrej ns jednom dvd a hra te pozada o to druhe jak ho bude potrebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 dík a ještě jsem to předchvíli četl na tn.cz (:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 a mužu je naistalovat oba na hdd ... mam stodvacítku takže s místem nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 řekl bych že ano- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasisko Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 a mužu je naistalovat oba na hdd ... mam stodvacítku takže s místem nebude problém Jo můžeš.http://masseffect.herniweb.cz/news.php?readmore=75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 tak co panstvo, už to někdo hrál? Jak se vám hra líbí? Já jen, jestli stojí za stáhnutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 ja myslim ze to stoji za stahnuti...jednicku jsem sice nehral a asi o dost prijdu ale aspon tohle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 tak co panstvo, už to někdo hrál? Jak se vám hra líbí? Já jen, jestli stojí za stáhnutí... omg jedna z nejočekávanějších her a on se ptá :D jestli te bavi scifi a rpg tak ber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Ano, jedna z nejočekávanějších, ale já chci pocity přímo ze hry, ne očekávání založené na marketingové masáži ://. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 tak co panstvo, už to někdo hrál? Jak se vám hra líbí? Já jen, jestli stojí za stáhnutí... tohle nestoji ani za stežení ale rovnou za platinovou neboli specialní edici.. Tahle bude nářez a proto si ji nestáhu ale koupím origo stejně jako u jedničky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Tak komu se libila jednička,tomu se bude libit i dvojka.Je mezi nimi jen pár rozdílu,jako třeba že ve 2ce kompletně vypustily ten inventář na který si každy stěžoval(prý že byl moc chaotycký-mě tak nepřipadal).Je to i určité mínus oproti 1ce,protože si už nemužete měnit výzbroj a brnění kdykoliv,ale jen na určitých místech.Dále je to akčnější a více temnější(což je ted velký trend).Pak mě třeba zarazilo že po všech těch kecech o importaci vašich savů jsem to zapnul(nechcu spoilerovat) a bylo tam shrnutí událostí z 1čky a byl tam uplně jiný konec než pro který jsem se v 1ce rozhodl.Ale je to nářez:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Tak komu se libila jednička,tomu se bude libit i dvojka.Je mezi nimi jen pár rozdílu,jako třeba že ve 2ce kompletně vypustily ten inventář na který si každy stěžoval(prý že byl moc chaotycký-mě tak nepřipadal).Je to i určité mínus oproti 1ce,protože si už nemužete měnit výzbroj a brnění kdykoliv,ale jen na určitých místech.Dále je to akčnější a více temnější(což je ted velký trend).Pak mě třeba zarazilo že po všech těch kecech o importaci vašich savů jsem to zapnul(nechcu spoilerovat) a bylo tam shrnutí událostí z 1čky a byl tam uplně jiný konec než pro který jsem se v 1ce rozhodl.Ale je to nářez:thumbup: Jaká je grafika , co hratelnost je to víc rpg a nebo tps ka , je tam hodně komentářů jako to bylo v jedničce , mužu bejt hodnej a zle , jak reaguje team , mužou mě opustit v boji když budu špatnej velitel ... maj svůj charakter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.