edi23 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 muzete mi poradit kde najdu jestli je moje psp flashle a kdyztak jak tam jdam nejaky gamesy aby mi to psp naslo?diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mtfucker Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 pokud si to sam nedal flashnout tak to asi neni ! a jinak psp settings system information a tam by melo byt v prvnim radku cislo jestli jsou za nim naky pismena treba:m33 atd... tak je flashle ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 edi23 Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 mam tam p715 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mtfucker Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 omg...tak promin to jsem asi vysvetlil blbe ten radek 2-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 edi23 Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 jo mam tam to m33 a jak tam dam tu gamesy aby si to psp naslo nebo abych to vubec mohl hrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PodFuck3r Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 jo mam tam to m33 a jak tam dam tu gamesy aby si to psp naslo nebo abych to vubec mohl hrat? pročti si pravdla fora,topic pro začátečníky a vůbec si prolez forum od zhora dolů a možná uš se nebudeš ptát protže to pochopíš ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 na rootu karty(na kořeně) by si měl mít složku ISO pokud ji nemáš tak ji vytvoř a do ní kopíruj hry ve formátu ISO/CSO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 edi23 Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
edi23
muzete mi poradit kde najdu jestli je moje psp flashle a kdyztak jak tam jdam nejaky gamesy aby mi to psp naslo?diky za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts