edi23 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2009 muzete mi poradit kde najdu jestli je moje psp flashle a kdyztak jak tam jdam nejaky gamesy aby mi to psp naslo?diky za pomoc
0 Mtfucker Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2009 pokud si to sam nedal flashnout tak to asi neni ! a jinak psp settings system information a tam by melo byt v prvnim radku cislo jestli jsou za nim naky pismena treba:m33 atd... tak je flashle !
0 Mtfucker Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2009 omg...tak promin to jsem asi vysvetlil blbe ten radek 2-.
0 edi23 Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2009 jo mam tam to m33 a jak tam dam tu gamesy aby si to psp naslo nebo abych to vubec mohl hrat?
0 PodFuck3r Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2009 jo mam tam to m33 a jak tam dam tu gamesy aby si to psp naslo nebo abych to vubec mohl hrat? pročti si pravdla fora,topic pro začátečníky a vůbec si prolez forum od zhora dolů a možná uš se nebudeš ptát protže to pochopíš ;)
0 netix Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2009 na rootu karty(na kořeně) by si měl mít složku ISO pokud ji nemáš tak ji vytvoř a do ní kopíruj hry ve formátu ISO/CSO
Otázka
edi23
muzete mi poradit kde najdu jestli je moje psp flashle a kdyztak jak tam jdam nejaky gamesy aby mi to psp naslo?diky za pomoc
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts