xxzdenda Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Lidi taky se vám někumu stává že vám občas zamrzne obraz.Ale xko přehřáty neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suicide_duck Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Zamrzne jako ze zamrzne nachvilia paks e rozjede nebo ze zamrzne a musis restart?Me dela u PURE ze me zamrzne kdyz moc rychle najizdim v menu kdyzz neni naloadovany tak se me stlao ze zamrzlo,za 5sec se rozjela mechanika a valilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Uz se spoustu lidem stalo že Xko se občas začalo sekat a pak po jednom seknutí naběhl RROD tak že s tím něco dělej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxzdenda Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 zamrzne jako natvrdo takze jedina pomoc je restart este malej dotaz nema xko dlouho muzete mi rict co je to rrod?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ji2 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Muze to zpusobovat hra. Tzv. "freezing issues" neznamenaji, ze Xku odzvonilo, ale ze nektere hry maji programove trhliny (viz. Spider-man Web of Shadows, ci Ninja Gaiden 2). Stalo se mi to celkem asi desetkrat, aniz by se Xko viditelne prehrivalo. Restart a jedu znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djombe Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Tak to je přehřivání , mě to dělalo taky , a po pár restartech nastal rrod . A rrod znamená RING OF DEATH , začnou ti blikat 3 led diody a pokud máš ješte záruku a ten RROD se ti objeví tak poslat to do servisu je jasná volba . Jinak kdybys se střeba podíval do topicu pro začátečníky tak by si hned věděl co rrod znamená, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxzdenda Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 a nevis jestli ty programový trhliny mají taky nfs carbon?? protze u tyhle hry se mi to stava dost casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Mě se to stalo asi 2x při hraní Fallout3 a jednou u saint row 2 je to tak 2 mesice zpatky, jedinou radu co muzu dat je nainstalovani hry na HDD dochazi k mensimu prehrivani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ji2 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Může tím trpět spousta her, někdo uvádí např. i Fable 2, Spidey: Web of Shadows je učebnicovým příkladem. Pokud jste online, stahujte nejnovější update ke každé hře. Všichni ti, co furt straší RROD jsou těmi, kteří chtějí škodolibě sdílet stejnou zkušenost, což nemusí být vůbec pravda. Takže klid, nepanikařit, zkusit nainstalovat na HDD či stáhnout patch. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 mně spíš příjde jako by za to mohl ten novej dashbord. Na starý verzi se nic takovýho nedělo..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxzdenda Odesláno Leden 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 hele a de to stahnout treba na flasku a s flasky na xko?? jaksi nemam tu moznost se pripojit. leda ze by sel monitor pripojit k xku cos nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Pokud maš novej typ xka ,tak problem se zahříváním to s největší pravděpodobností nebude. Jinak novej dash se dá stáhnou na flasku. V nějaký sekci je i návod. Je to docela zváštní , protožeto sekání a zamrzání se u her poslední dobou stává často. Mně to takhle dělal fable 2 , mignight club a při hodně náročný scéně RS:vegas 2 i taková forza2 ,když se výběru auta v garáži rychle projíždí mezi vozy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 hele a de to stahnout treba na flasku a s flasky na xko?? jaksi nemam tu moznost se pripojit. leda ze by sel monitor pripojit k xku cos nejde? jak to ze nejde pripojit monitor xboxu dit ja ho mam normalně pripojeny musiš si koupit vga kabel podivej se do topicu pro zacatecniky kdybys ses tam podival tak to viš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Naprosto souhlasím s Ji2, podobné problémy jsou možná předzvěst RROD ale osobně jsem si všiml, že se to dějě stále u těch samých her a například Spiderman Web of Shadow s tím má vážně problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxzdenda
Lidi taky se vám někumu stává že vám občas zamrzne obraz.Ale xko přehřáty neni.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.