Razr1468624538 Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 čaute, chci se zeptat. Když koupim novej disk (jde o tenhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59688, prý je už podporovanej) a flashnu ho tím hddhackerem, přicházim o záruku toho HDD nebo ne? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 čaute, chci se zeptat. Když koupim novej disk (jde o tenhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59688, prý je už podporovanej) a flashnu ho tím hddhackerem, přicházim o záruku toho HDD nebo ne? díky Ne, nepřicházíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Ono úplně stačí si koupit na aukru redukci za 100kč a můžeš napojit jakejkoliv notebokovej disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 A stou redukcí Funguje pak normálně instalace her i bez úpravy firmwaru?? A bere to i víc než 250gb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 A stou redukcí Funguje pak normálně instalace her i bez úpravy firmwaru?? A bere to i víc než 250gb? HDD pro Xbox musí mít FATX strukturu. Pravděpodobně myslel jen redukci ze SATA (+napájení) na USB, ale to nestačí, HDD se musí ještě upravit podle tohohle návodu a tenhle soft podporuje jen HDD od WD. // Když HDD připojíš jen přes tu redukci, tak ho využiješ jedině jako flashku (hudba, obrázky ...), abys ho mohl využít jako plnohodnotný HDD (instalovat hry, ukladádat savy/profily), tak ho musíš upravit ještě po SW stránce na FATX. Ono úplně stačí si koupit na aukru redukci za 100kč a můžeš napojit jakejkoliv notebokovej disk. Můžu poprosit o odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 zde : http://aukro.cz/item974054623_kabel_k_pripojeni_jakehokoliv_hdd_sata_na_xbox360.html#gallery ,, Kámoš i já to takhle máme udělané a oba máme 20gb samsung vytažené ze starého ntb. napojuje se to normálně zvrchu pomocí tohodle kabelu. ten disk musí bejt notebookovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 No, jestli to jede, tak paráda, já myslel, že myslíš (:D) redukci do USB, s timhle nemam zkušenosti ... btw. notebookovej je 2,5". // Když ho připojíš k PC, co se děje? Upravoval jsi ho nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 ne právě že vůbec .. Kámoš mi dal notebokovej ( "2,5" palce ) disk Samsung 20gb a já dal tu redukci zapojil na xko a šlapalo to. normálně ten disk kámoš jen vytáhl ze starýho Compaqu :) a šlapal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 naky levny hdd na xbox?(co nejlevnejsi?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 <^KeNnY^> .. např tehle disk http://aukro.cz/item965261566_seagate_2_5_20gb_sata.html#gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 a jak to zapojim ? pres ten cabel? http://aukro.cz/item974054623_kabel_k_pripojeni_jakehokoliv_hdd_sata_na_xbox360.html#gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 vypreparovat z toho kabelu napájecí část a tu napojit na normální zdroj z pc tak by tam měl jít libovolnej sata hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 jj jeden konec do xka a druhej do disku ,, hned zítra zkusím svůj Disk z notesu .. 250gb segate 2,5 palce a řeknu jak to faká :) ,, 20gb je osvědčený ale 250gb ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Ten kabel mam ... Asi koupim nějakej novej 2,5" a vyzkoušim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 kdes ho ukradl ? :D sem myslel že sem ti oznámil novinu .. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Má ho každej, kdo má origo HDD k Xku. Je v tom rámečku, stačí rozebrat a vyndat :P. Ale divný je, že jsi HDD vůbec nemusel upravovat, naformátoval jsi ho v Xku aspon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovaraf85 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 jj formátovat musíš ,, jinak tě ho nebudeš moct použít on si ho právěže xbox pomocí tohohle kabelu naformátuje sám na ten xFAT nebo co to je .. protože on microsoft kupuje ty disky přímo od firmy nijak FW upravovaný on upravý jen dashboard v xku a podle toho on rozpozná pomocí čeho je ten disk v xku zapojenej a podle toho se ten stroj chová.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Takže už by mi stačilo???:1.koupit HDD 2.Sehnat ten kabel 3.Strčit do xka a ono se to naformatuje OK ??? EDIT:Jak se vůbec ten kabel jmenuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Drsnak4 : Napsal jsem tomu prodejci na aukru , aby mi poradil , kdo ten kabel vyrábí . Až mi odpoví , tak napíšu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Stale pocituji nutkani se zeptat, proc nejde do xka zapojit podobnym stylem i 3,5" disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Stale pocituji nutkani se zeptat, proc nejde do xka zapojit podobnym stylem i 3,5" disk? Možná tam je jiná koncovka,ale na sto procent ti to neřeknu :D a taky možná prostě Xko nebere normal HDD,ale jen 2,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Stale pocituji nutkani se zeptat, proc nejde do xka zapojit podobnym stylem i 3,5" disk? 3,5" potřebuje silnější napájení ... Po tom názvu se mrknu, je to klasickej kabel, kterej je v originálním rámečku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 3' date='5" potřebuje silnější napájení ...Po tom názvu se mrknu, je to klasickej kabel, kterej je v originálním rámečku.[/quote'] Takze mam to chapat tak, ze ciste teoreticky, pokud bych napajel 3,5" HDD pres PC a napojil ho na xbox, tak by jel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Teoeticky ano, ale nevim, jak bys ho chtěl k tomu Xku připojit ... Ze SATA na USB to nepujde (žádnej soft k tomu neni), jedině sehnat samotnej SATA (bez napájení) na tenhle konektor (moje fotka xD). Teoreticky ... nevim jestli to pujde doopravdy, tohle jsem nikdy neřešil ... // Kdybys měl XBR, tak by to nebyl problém ... seženeš rámeček a připojíš přes USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Teoeticky ano' date=' ale nevim, jak bys ho chtěk k tomu Xku připojit ... Ze SATA na USB to nepujde (žádnej soft k tomu neni), jedině sehnat samotnej SATA (bez napájení) na tenhle konektor (moje fotka xD). Teoreticky, nevim jestli to pujde doopravdy, tohle jsem nikdy neřešil ...[img']http://s2.imgupload.cz/img/259480/ZiQlQ/bla.png[/img] // Kdybys měl XBR, tak by to nebyl problém ... seženeš rámeček a připojíš přes USB. No me jde o to, proc si kupovat dalsi disk, kdyz mi ve skrini lezi 6 disku, ale 3,5"... Jinak nevim, mozna je me info spatne, ale na jasper jeste XBR stale nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.