Consolero Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Jinou značku použít nelze, protože FW s ním nebude kompatibilní. Originální disky MS jsou Hitachi, který ovšem patří společnosti WD, proto ta vybraná řada disků, která je fyzicky i elektronicky stejná a lze do ní nahrát FW z originálního MS disku. Dekuju za odpoved ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Co řešíte,kupte si tuto vychytávku: http://www.lan-shop.cz/wiretek-wuidp-74066 a je to,připojíte na něj jakýkoli HDD PATA,SATA i z notebooku,umí to do 400GB,mám ho doma a perfektní,používám interní z PC jako externí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Co řešíte,kupte si tuto vychytávku:http://www.lan-shop.cz/wiretek-wuidp-74066 a je to,připojíte na něj jakýkoli HDD PATA,SATA i z notebooku,umí to do 400GB,mám ho doma a perfektní,používám interní z PC jako externí :) Jenže to co máš jde použít jen k xboxu s JTAG/RGH a ne jako originál MS HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krepi Odesláno Prosinec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2011 Jo tak to se omlouvám,ale proč nečipovat,že,stejně Live je drahý jako prase(na rok 1.379kč a to ještě za předpokladu,že se to koupí na celý rok a ne jen na jedno čtvrtletí,to je pak 479kč) a hrát po netu se dá i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clon Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Co řešíte,kupte si tuto vychytávku:http://www.lan-shop.cz/wiretek-wuidp-74066 a je to,připojíte na něj jakýkoli HDD PATA,SATA i z notebooku,umí to do 400GB,mám ho doma a perfektní,používám interní z PC jako externí :) Prosím tě, je nějaký důvod, proč by to mělo umět "do 400GB"? Proč ne třeba 1TB či 2TB ? Já tedy důvod nějak nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Jo tak to se omlouvám,ale proč nečipovat,že,stejně Live je drahý jako prase(na rok 1.379kč a to ještě za předpokladu,že se to koupí na celý rok a ne jen na jedno čtvrtletí,to je pak 479kč) a hrát po netu se dá i tak. To do téhle debaty nepatří, někdo prostě chce mít plnohodnný Live se vším všudy nebo mu jen dělá dobře, že nekrade, to je jedno, nebavme se o tom. Podstatné je, že ta redukce není nic objevného, ale pro originální nebo flashnutý xbox zcela nepoužitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefib1 Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Já to teď udělal podle tohohle videa z youtube - : Měl jsem z rozbitého notebooku doma HDD WD Scorpio WD320Bevt.Rozdíl proti videu pouze to - když na videu píše hddss.bin tak já psal hddss320.bin protože mám tu složku pojmenovanou hddss320.bin :-) a na konci mi to nepsalo ty procenta,zřejmě protože byl ten HDD naformátovanej na FAT32 což normálně není je NTFS. A po vložení do Xboxu a najetí na storage v systému jsem musel naformátovat jak nabízel Xbox ale výsledek je,že tam je HDD s kapacitou 298 GB. Na začátku musíte udělat butovací USB podle tohohle linku : http://diit.cz/clanek/priprava-oddilu-pomoci-hp-usb-disk-storage-format-tool dát ten HDD jako primární do PC (pro ty co nemaj notebook ale jako já stolní PC) zřejmě nemít další HDD v compu (všechny odpojit) a při startu zmáčknout klávesu pro výběr butování a dát butovat z USB nebo v biosu nastavit jako první boot z USB a pak už je to návod z youtube.Uplouduji soubory tu složku dos dejte na plochu zbytek na USB Flash a na ten dos veďte cestu při dělání butovací flashky v programu HPUSBFW_2.2.3.exe (jsou tam 3 složky ale vidět je jen jedna pokud nemáte povoleny v ovládacích panelech/možnosti složky/zobrazovat skryté soubory,složky - protože jsou systémové) jinak ti co mají menší či větší HDD než 320 GB si musí někde najít jim odpovídající hddss.bin.Ale jak jsem četl fora tak to zřejmě fakt jde jen z HDD od WD. upload.soubory : http://uloz.to/x2yJzuu/upload-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 zdravim chci se zeptat jestli nekdo nema zalohu hddss.bin ze 160 gb hdd me se nejak stratila tak mam z nej jenom 120citkuz a ted sem menil za 250 tak chci vratit 120 na 160 a dat do ps3 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 pokud tomu dobře rozumím k rozjetí výše zmiňovaného potřebuji HDD (WD) a externí usb box (ještě něco?). Může mi nějaká dobrá duše poslat odkaz, kterej box použít. Na internetu je jich tolik a netuším, který z nich si vybrat. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Potrebujes k tomu uvedeny TYP : HDD externi usb box nebo to udelat pres PC v hodne programy abys je nakonfiguroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makino Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Já to teď udělal podle tohohle videa z youtube - : Měl jsem z rozbitého notebooku doma HDD WD Scorpio WD320Bevt.Rozdíl proti videu pouze to - když na videu píše hddss.bin tak já psal hddss320.bin protože mám tu složku pojmenovanou hddss320.bin :-) a na konci mi to nepsalo ty procenta,zřejmě protože byl ten HDD naformátovanej na FAT32 což normálně není je NTFS. A po vložení do Xboxu a najetí na storage v systému jsem musel naformátovat jak nabízel Xbox ale výsledek je,že tam je HDD s kapacitou 298 GB. Na začátku musíte udělat butovací USB podle tohohle linku : http://diit.cz/clanek/priprava-oddilu-pomoci-hp-usb-disk-storage-format-tool dát ten HDD jako primární do PC (pro ty co nemaj notebook ale jako já stolní PC) zřejmě nemít další HDD v compu (všechny odpojit) a při startu zmáčknout klávesu pro výběr butování a dát butovat z USB nebo v biosu nastavit jako první boot z USB a pak už je to návod z youtube.Uplouduji soubory tu složku dos dejte na plochu zbytek na USB Flash a na ten dos veďte cestu při dělání butovací flashky v programu HPUSBFW_2.2.3.exe (jsou tam 3 složky ale vidět je jen jedna pokud nemáte povoleny v ovládacích panelech/možnosti složky/zobrazovat skryté soubory,složky - protože jsou systémové) jinak ti co mají menší či větší HDD než 320 GB si musí někde najít jim odpovídající hddss.bin.Ale jak jsem četl fora tak to zřejmě fakt jde jen z HDD od WD. upload.soubory : http://uloz.to/x2yJzuu/upload-rar Ahoj všichni. Chtěl jsem použít tento návod, ale ztroskotal jsem na hlášce: No ATA Devices Present!, která se mi objeví po napsání do řádku - hddhackr. Na googlu jsem našel jen anglické stánky s tímto problémem, ale anglicky neumím ani Ň. Můžete mi někdo poradit? Pokouším se o to na ntb HP 625. Díky moc, M. EDIT: Už mě to došlo. V BIOSu jsem nastavil HDD na IDE místo AHCI a vše maká, jak má. HDD chtěl XBOX jen naformátovat po zadání SN XBOXu. Super. Děkuji za návod ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wit.cz Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Měl bych trochu jiný dotaz - jde použít originální hdd jako externí disk? Je možné jej flashnout na WD a normálně používat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2012 Ano - normálně naformátovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Zdravím existuje ještě jiný způsob, než to udělat přes dos nebo bootování a odpojování disků? Mám disk připojený k pc a myslím si že existují programy, které třeba updatují firmawery disků, proč je to tak složitý? Mám tu jeden disk 250 western digital bevs serii, ale tohle je zbytečně moc složitý a fakt se mi zdá že by to mohlo jít i jinak. Nezná někdo nějaký jiný návod jak to přehrát, třeba se něco změnilo za těch půl roku. Moc díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 Každý by chtěl jen klikačku, můžete být rádi že něco vůbec je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikeq Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 No protože nás na klikačku všichni naučili :), každopádně už jsem to rozchodil s pomocí tady toho návodu a hlavně taky you tube !!!! Ale jinak je to přínosné tady a to dost :). kdyby někdo potřeboval poradit s 250 GB bevs ať mi napíše na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cwok13 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 tak díky tomuto návodu jsem rozchodil 320gb hdd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Dal by se pouzit disk 2.5 SATA Western Digital WD3200ME ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 Jestli má označení BEVS tak by neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 V HDTune Pro pise WD 3200BEV Externa, tak nwm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2012 tak zřejmě by to fungoval mělo ;) zkus to a uvidíš ;) je to práce na 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Funguje to skvele, da se sehnat na 500GB HDDSS.BIN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Určitě jo, popřípadě vytvořit.. Jinak nevím jestli je to nutnost tohohle souboru, jinak nepřijde Ti to už zbytečný, když nemáš RGH a už sis takhle udělal 320GB disk? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Nene, vuuubec, klidne tam dam TB ;-) Jak vis, ze nemam RGH ??? Ja nemam jen jednu konzoli ;-) Jinak pro vsechny ostatni, do X360 lze dat max tech 320GB, nezle to ani s rozdelenym diskem na 2x250GB s pouzitim 250GB bin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Nene, vuuubec, klidne tam dam TB ;-) Jak vis, ze nemam RGH ??? Ja nemam jen jednu konzoli ;-)Jinak pro vsechny ostatni, do X360 lze dat max tech 320GB, nezle to ani s rozdelenym diskem na 2x250GB s pouzitim 250GB bin. tak kdybys měl nebo si to chtěl pro RGH, tak bys tohle vůbec neřešil a jenom připojil a hrál.. ;) jeslti máš RGH tak je to zbytečný řešit... Tohle se řeší jenom u konzole bez RGH/JTAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.