PodFuck3r Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Zdar mám ukol do školy: potřebuju to na pondělí,takže času dost. má to bejt minimálně na půl stránky A5 a měla by to bejt pověst o mém městě kde žiju(vymyslet z vlastní hlavy,né nic reálnýho) takže moje město(spíš vesnice) se menuje "DRAŽKOVICE" a je to vesnice u Pardubic(ale to není důležitý) jediný co mě napadlo je: vDražkovicích se dřív dražily drahé kovy.... DRAŽ-dražit KOVICE-kovy ale nic víc mě nenapadlo,no a mělo by to bejt na půl A5 což totálně nedávám :D ale můžete vymyslet cokoli jiného!!! takže kdo mě tohle udělá dostane odměnu-nějaké CRDS a THX jisté!!! takže jestli mě někdo pomůže,Dík!!!! potřebuju to do 19.1.2008 do 21:00!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Kolik credits je odměna ? Něco bych udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 Pokud bych mel chvili casu, mozna bych ti o vikendu take neco sepsal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 .... buď mě pomůžete a něco napíšete, a nebo sem nepište vůbec.... no kolik crds? ja nevim... :D kolik by ste si predstavovali? Takže ptám se : je někdo ochotnej mi to udělat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 tak co?je někdo ochtnej mi to udělat?+refresh ...refreash refrrrrš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 anonimus_ pracuješ na tom teda? rád bych to měl " na stole" trochu dřív abych si to pročet a poupravil..... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 LOCK!!! DĚKUJI ANONYMOUSOVY_ (jestli sme ti zkomolil nick tak sry :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts