PodFuck3r Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2009 Zdar mám ukol do školy: potřebuju to na pondělí,takže času dost. má to bejt minimálně na půl stránky A5 a měla by to bejt pověst o mém městě kde žiju(vymyslet z vlastní hlavy,né nic reálnýho) takže moje město(spíš vesnice) se menuje "DRAŽKOVICE" a je to vesnice u Pardubic(ale to není důležitý) jediný co mě napadlo je: vDražkovicích se dřív dražily drahé kovy.... DRAŽ-dražit KOVICE-kovy ale nic víc mě nenapadlo,no a mělo by to bejt na půl A5 což totálně nedávám :D ale můžete vymyslet cokoli jiného!!! takže kdo mě tohle udělá dostane odměnu-nějaké CRDS a THX jisté!!! takže jestli mě někdo pomůže,Dík!!!! potřebuju to do 19.1.2008 do 21:00!!!
N1cCo Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2009 Kolik credits je odměna ? Něco bych udělal
Anonymous_ Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2009 Pokud bych mel chvili casu, mozna bych ti o vikendu take neco sepsal ;)
PodFuck3r Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2009 .... buď mě pomůžete a něco napíšete, a nebo sem nepište vůbec.... no kolik crds? ja nevim... :D kolik by ste si predstavovali? Takže ptám se : je někdo ochotnej mi to udělat??
PodFuck3r Odesláno Leden 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2009 tak co?je někdo ochtnej mi to udělat?+refresh ...refreash refrrrrš
PodFuck3r Odesláno Leden 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 17, 2009 anonimus_ pracuješ na tom teda? rád bych to měl " na stole" trochu dřív abych si to pročet a poupravil..... díky
PodFuck3r Odesláno Leden 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Leden 18, 2009 LOCK!!! DĚKUJI ANONYMOUSOVY_ (jestli sme ti zkomolil nick tak sry :D)
Recommended Posts